Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; Kolko god svi pljuvali po njima ti skuteri imaju jako dobru prodaju kod nas i puno ih ljudi vozi. Siguran ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 14-12-06, 07:37   #1 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,853
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Baotian

Kolko god svi pljuvali po njima ti skuteri imaju jako dobru prodaju kod nas i puno ih ljudi vozi.

Siguran sam da i među forumašima ima onih koji ih posjeduju pa me zanimaju iskustva vlasnika s tim skuterima.

Jel vrijede tih 4000kn kolko koštaju?
Imate li kakvih problema, kvarova?
Kakvo je stanje s servisima i servisnom mrežom?
Jel tko imao kakve reklamacije i kako je to prošlo?

Možda postojeći vlasnici saznaju nešto novo a oni koji razmišljaju o kupnji skutera možda se odluče baš za baotian ili ga zaobiđu u širokom luku

Svaki komentar je dobrodošao, pozitivan i negativan (osim onih koji misle samo pljuvat i srat bez argumenata).

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 10:04   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Poruka: 18,491
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Baotian

Par prijatelja je pokupovalo te botiane i iskustva su različita:
Jednom je krepalo svijetlo i plovak, ostatak skutera je navodno u redu.
Drugi ima 2 komada, jednog mu vozi otac a drugog sestra. Sestrin radi normalno dok je očev bio već nekoliko puta na popravku i ne znaju šta mu je, jednostavno ne pali tako da sad mislim čeka novi motor iz kine.
Trećem ne pali kad je hladno, kad natoči pun rezervoar i kad mu se ne da. Bio je par puta na servisu i oni mu daju novi akumulator i to je to, baš me zanima šta će biti kad mu istekne garancija.
Dalje: motori ne idu brže od 35, a na satu im piše 60, provjeravali smo autom.
Sve u svemu: hvala, ali ne hvala.

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 14-12-06, 11:48   #3 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

joj baotian je za malo starije ljude...za nih je u svakom slučaju bolji od autmatica...evo kod mene ovdje ima jako puno tih usisavača..ima mi i frend..i zajebavali se dignem ja to na zadnji i onak rukne mi na pod...sve plastike popucale!sve mislim s desne strane!jako loša kvaliteta plastika...one felgice -pa kada ih vidim bojim se sjest na taj takozvani skuter...užas..gume-plastika,čitao sam negdje lik je zapeo s tim u tramvajskoj pruzi.
nakon tisuću-dvije prijeđenih km krećeš tako da ga s nogama malo poguraš....onda se počinju jako kvariti..sve treba šarafit...za suvozača uopće nema mjesta..
ja kada bi to kupovao kupio bi to starom ali za sebe ne...
ukupni dojam 1/10 zbog bezobrazne cijene koja je spustila cijene svim ostalim skuterima...
kolko znam prošle godine u hrv su imali 38% ukupnog auto-moto tržišta!
jako pucaju gas sajle..i kočnica...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-06, 08:03   #4 (permalink)
Veteran

Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Znači za nekog kome treba skuter za odvest se na posao po ljetu ili do dućana i sl, ko ne jurca s njim i ne diže ga na zadnji kotač, bi taj skuter bio dobar?

Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-06, 08:21   #5 (permalink)
Banned

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

da....sigurno nije to skuter koji bi godišnje radio oko 5000km...za otić do dućana i tak je super..jako malo troši niti 2litre...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-12-06, 14:27   #6 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 34
Poruka: 547
sven0429 se izdvaja iz masesven0429 se izdvaja iz mase

Ukratko: kako servisiram, popravljam a i prodajem skutere onda ću reći par savjeta i prijedloga. Imao sam ponudu da prodajem i popravljam BAOTIAN skutere. Zvali su me na neki seminar, ono nas više servisera i tako. Skuteri su dobri dok idu, večina je naravno kratkoga vijeka, dijelova rezervnih uvoznik nije uvezo niti komada! kada vam nešto rikne odete u tzv. ovlašteni servis, oni skidaju sa novih neke dijelove i tako u krug. Sve u svemu jako jako loše, prijetelj mi u Vrbovcu servisira baotian i ima punu garažu pokvarenih koji stoje i čekaju Na kraju zaključak:koliko para toliko muzike! Prijateljski savjet ali isto tako i savjet nekoga tko se time bavi je da se to izbjegava kupiti!
sven0429 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-12-06, 22:24   #7 (permalink)
Banned

pa di se u vrbovcu servisiraju?
dobri su to 1000-1500km..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-06, 08:37   #8 (permalink)
Uvaženi forumas

evo kome treba broj, možete se pozvati na mena kod čovjeka
Josip Ruškovec 2791-631 Vrbovec
sven0429 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-06, 08:40   #9 (permalink)
Veteran

Super, fala na broju

Joks je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-12-06, 13:39   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Super, fala na broju

Samo reci da si dobio broj od servisa Jurec iz dugog sela i to je to
sven0429 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: baotian

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114