| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; Kolko god svi pljuvali po njima ti skuteri imaju jako dobru prodaju kod nas i puno ih ljudi vozi. Siguran ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | Baotian Kolko god svi pljuvali po njima ti skuteri imaju jako dobru prodaju kod nas i puno ih ljudi vozi. Siguran sam da i među forumašima ima onih koji ih posjeduju pa me zanimaju iskustva vlasnika s tim skuterima. Jel vrijede tih 4000kn kolko koštaju? Imate li kakvih problema, kvarova? Kakvo je stanje s servisima i servisnom mrežom? Jel tko imao kakve reklamacije i kako je to prošlo? Možda postojeći vlasnici saznaju nešto novo a oni koji razmišljaju o kupnji skutera možda se odluče baš za baotian ili ga zaobiđu u širokom luku ![]() Svaki komentar je dobrodošao, pozitivan i negativan (osim onih koji misle samo pljuvat i srat bez argumenata).
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Baotian Par prijatelja je pokupovalo te botiane i iskustva su različita: Jednom je krepalo svijetlo i plovak, ostatak skutera je navodno u redu. Drugi ima 2 komada, jednog mu vozi otac a drugog sestra. Sestrin radi normalno dok je očev bio već nekoliko puta na popravku i ne znaju šta mu je, jednostavno ne pali tako da sad mislim čeka novi motor iz kine. Trećem ne pali kad je hladno, kad natoči pun rezervoar i kad mu se ne da. Bio je par puta na servisu i oni mu daju novi akumulator i to je to, baš me zanima šta će biti kad mu istekne garancija. Dalje: motori ne idu brže od 35, a na satu im piše 60, provjeravali smo autom. Sve u svemu: hvala, ali ne hvala.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian joj baotian je za malo starije ljude...za nih je u svakom slučaju bolji od autmatica...evo kod mene ovdje ima jako puno tih usisavača..ima mi i frend..i zajebavali se dignem ja to na zadnji i onak rukne mi na pod...sve plastike popucale!sve mislim s desne strane!jako loša kvaliteta plastika...one felgice -pa kada ih vidim bojim se sjest na taj takozvani skuter...užas..gume-plastika,čitao sam negdje lik je zapeo s tim u tramvajskoj pruzi. nakon tisuću-dvije prijeđenih km krećeš tako da ga s nogama malo poguraš....onda se počinju jako kvariti..sve treba šarafit...za suvozača uopće nema mjesta.. ja kada bi to kupovao kupio bi to starom ali za sebe ne... ukupni dojam 1/10 zbog bezobrazne cijene koja je spustila cijene svim ostalim skuterima... kolko znam prošle godine u hrv su imali 38% ukupnog auto-moto tržišta! jako pucaju gas sajle..i kočnica... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Baotian Znači za nekog kome treba skuter za odvest se na posao po ljetu ili do dućana i sl, ko ne jurca s njim i ne diže ga na zadnji kotač, bi taj skuter bio dobar?
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Baotian Ukratko: kako servisiram, popravljam a i prodajem skutere onda ću reći par savjeta i prijedloga. Imao sam ponudu da prodajem i popravljam BAOTIAN skutere. Zvali su me na neki seminar, ono nas više servisera i tako. Skuteri su dobri dok idu, večina je naravno kratkoga vijeka, dijelova rezervnih uvoznik nije uvezo niti komada! kada vam nešto rikne odete u tzv. ovlašteni servis, oni skidaju sa novih neke dijelove i tako u krug. Sve u svemu jako jako loše, prijetelj mi u Vrbovcu servisira baotian i ima punu garažu pokvarenih koji stoje i čekaju Na kraju zaključak:koliko para toliko muzike! Prijateljski savjet ali isto tako i savjet nekoga tko se time bavi je da se to izbjegava kupiti! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Baotian Super, fala na broju ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: baotian |
« Servis Endura
|
Bubrežnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:43.

Na kraju zaključak:koliko para toliko muzike! Prijateljski savjet ali isto tako i savjet nekoga tko se time bavi je da se to izbjegava kupiti!