Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; neznam zashto svi pljujete..zato kaje najjeftiniji? kaj je najruzhiji..dobro ona honda zoomer il kak se vech zove je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-05-08, 00:25   #91 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,253
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs
Re: Baotian

neznam zashto svi pljujete..zato kaje najjeftiniji? kaj je najruzhiji..dobro ona honda zoomer il kak se vech zove je ruzhnija..ili zbog chega..
pa tu djeca kdo emne rokaju na tome..svi vech imaju 10 000+ km..pa nemresh te 4t kineze zatrajat sam tak..

i btw nemojte spammati
Vuxs je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 00:31   #92 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,930
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
neznam zashto svi pljujete..zato kaje najjeftiniji? kaj je najruzhiji..dobro ona honda zoomer il kak se vech zove je ruzhnija..ili zbog chega..
pa tu djeca kdo emne rokaju na tome..svi vech imaju 10 000+ km..pa nemresh te 4t kineze zatrajat sam tak..

i btw nemojte spammati

ja znam zašto pljujem po baotianu,ima ga moj jedan prika..
on kupio skuter i kaže ma zaboli me ...urac samo da ne idem pješke..
čovik se nije nije niti navika već pukla nogara
ali opet najjači je kad "vidi" uzbrdicu,prije bi vicnko coce istrša svjetski rekord na 100 metara nego on izaša do kraja
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 01:08   #93 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,253
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

a kaj bi trebao ocekivati za 4000 kn??

ovdje se kazhe kolko para tolko muzike..
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 09:09   #94 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: The_Voice Pogledaj Poruke
rađe trošit pare na benzin nego svoje vlastite noge

ipak, ako ces racunat da taj motor trosi mozda 2 litre na 100km, a ja od kuce do plaze iam 200m, i jos nazad 200 to je 400m dnevno, i ispadne da trosis 0,008 litara benzina dnevno (ako me sluzi matematika još) a to je 0,24 litre mjesecno, (2,4 deci benzina mjesecno) i izađe da trosis cca 2kune mjesecno na benzin za motor

a ako ces pjeske po onoj vrućini ic 200 m od kuce do plaze, kad dođeš na plažu ćeš popit bar pola litre vode koja u ducanu dođe 5 kn, što znači da si za samo jedan odlazak na plažu potrošio duplo više nego za benzin za CIJELI MJESEC i plus to što si se umorio

ZAKLJUČAK:

bolje je ići na plazu s motorom
Ha ha ha
Ako je samo do plaže i natrag, trajat će ti dok si živ ili dok ga sol ne pojede.
...i svu svoju energiju usmjeri na matematiku
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:24   #95 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-05-08
Poruka: 109
The_Voice se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku The_Voice

jel mi dobra računica?

ma nemam bzvz 2 iz matiše

Star 19-05-08, 14:32   #96 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 37
skoljo se izdvaja iz mase

Jesi racuno i ulje u racunicu
skoljo je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-05-08, 14:41   #97 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-05-08
Poruka: 109
The_Voice se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku The_Voice

a dobro to, ako budem vozio onako kako sam gore naveo, mjenjat cu ulje prosjecno svakih 10 godina

ovo sad nisam racunao nego bubnuo bzvz
Star 19-05-08, 18:09   #98 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
a kaj bi trebao ocekivati za 4000 kn??

ovdje se kazhe kolko para tolko muzike..
pa i ovde se tako kaže
čovik da malo a još manje dobio
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 22:16   #99 (permalink)
Starter

Datum registracije: 31-05-08
Poruka: 5
IVANO11 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
to je nešto tipa baotiana,isto kinesko smeće
najbolji su talijanski skuteri i tu nema priče dalje,dobra je i španjolska derbi marka
ako oćete jeftino/novo/talijansko onda definitivno peda!!!!
vidim po tvojim postovima da prodajes PEDU i reklamiras ju kao talijana, a ni Mao Zedong nije veci kinez od PEDE a uz to vece je SMECE od baotiana u sto sam se sam uvjerio pa te molim malo stisaj reklamu i pusti da ljudi sami daju svoja iskustva o PEDI i nadam se da ce tako istina izaci na vidjelo, a ne ovako kad neki dileri reklamiraju svoje proizvode preko foruma ,bolje si plati reklamu na radiju.

Evo neka vide ljudi gdje se proizvodi ta PEDA
PEDA SCOOTER-EEC Scooter For Volks,EEC China motor,Scooter,ATV,UTV,Electric bike,Accessary,helmet,Spare parts

A sto se tice moje preporuke BJEZI OD PEDE
IVANO11 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-06-08, 22:25   #100 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: IVANO11 Pogledaj Poruke
vidim po tvojim postovima da prodajes PEDU i reklamiras ju kao talijana, a ni Mao Zedong nije veci kinez od PEDE a uz to vece je SMECE od baotiana u sto sam se sam uvjerio pa te molim malo stisaj reklamu i pusti da ljudi sami daju svoja iskustva o PEDI i nadam se da ce tako istina izaci na vidjelo, a ne ovako kad neki dileri reklamiraju svoje proizvode preko foruma ,bolje si plati reklamu na radiju.

Evo neka vide ljudi gdje se proizvodi ta PEDA
PEDA SCOOTER-EEC Scooter For Volks,EEC China motor,Scooter,ATV,UTV,Electric bike,Accessary,helmet,Spare parts

A sto se tice moje preporuke BJEZI OD PEDE
ja reklamiram pedu
koja si ti ličinka,ja dečko samo iznosim svoje stavove,mišljenja a bogami i iskustva
ustvari pitaj same vlasnike baotiana koliko su zadovoljni tim skuterom!!!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: baotian

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114