| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; neznam zashto svi pljujete..zato kaje najjeftiniji? kaj je najruzhiji..dobro ona honda zoomer il kak se vech zove je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Baotian neznam zashto svi pljujete..zato kaje najjeftiniji? kaj je najruzhiji..dobro ona honda zoomer il kak se vech zove je ruzhnija..ili zbog chega.. pa tu djeca kdo emne rokaju na tome..svi vech imaju 10 000+ km..pa nemresh te 4t kineze zatrajat sam tak.. i btw nemojte spammati |
| | |
| | #92 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian Citat:
ja znam zašto pljujem po baotianu,ima ga moj jedan prika.. on kupio skuter i kaže ma zaboli me ...urac samo da ne idem pješke.. čovik se nije nije niti navika već pukla nogara ![]() ali opet najjači je kad "vidi" uzbrdicu,prije bi vicnko coce istrša svjetski rekord na 100 metara nego on izaša do kraja ![]() ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian Citat:
Ako je samo do plaže i natrag, trajat će ti dok si živ ili dok ga sol ne pojede. ...i svu svoju energiju usmjeri na matematiku ![]() | |
| | |
| | #98 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian Citat:
![]() čovik da malo a još manje dobio ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 31-05-08
Poruka: 5
![]() | Re: Baotian Citat:
Evo neka vide ljudi gdje se proizvodi ta PEDA PEDA SCOOTER-EEC Scooter For Volks,EEC China motor,Scooter,ATV,UTV,Electric bike,Accessary,helmet,Spare parts A sto se tice moje preporuke BJEZI OD PEDE ![]() | |
| | |
| | #100 (permalink) | |
![]() ![]() koja si ti ličinka,ja dečko samo iznosim svoje stavove,mišljenja a bogami i iskustva ![]() ![]() ustvari pitaj same vlasnike baotiana koliko su zadovoljni tim skuterom!!!
| | |
![]() |
| Tagovi: baotian |
« Servis Endura
|
Bubrežnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:28.