| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; jadni baotian..svi seru po njemu....dobar je skuter za onoga koji se želi voziti 40kmh po kvartu,ima ga ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Baotian jadni baotian..svi seru po njemu....dobar je skuter za onoga koji se želi voziti 40kmh po kvartu,ima ga moj frend već tri godine i još uvijek vozi i on ga vozi samo po kvartu i kaže da mu je dovoljan...taman da ode do dućkasa ili do nekog frenda!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #102 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-06-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 646
![]() | Re: Baotian baotijan je meni koma motor. sve to stoji, motor je jeftin i ima odlicnu prodaju, al brate vidi kvalitetu tog motora. najbolje receno, das gas i raspadne se. nije da vrijedjam skuter, mnogi ga ljudi imaju i mozda su i zadovoljni njime, ali za malo ozbiljnije vozace taj motor je smijesan |
| | |
| | #104 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian Citat:
![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-08
Poruka: 8
![]() | Re: Baotian ima frend baotiančeka..i u god dana napravio oko 15000km, skinuo blokadu, sa njim ide oko 8 banki a s dvojicom 60-70..jedino je dva puta mijenjao remen i gumu jer ju je previše skurio...skuter radi ko nov, cak sad i bolje |
| | |
| | #107 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-08-07 Godina: 22
Poruka: 50
![]() | Re: Baotian Citat:
mislis 50 km/h a sa dvojcom 35 km/h | |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian negdje sam pročitao da je hrvatski prosjek svih registriranih vozila na 2 kotača 6000km. On sa baotianom dobro popravlja taj prosjek ili je to možda 1500 kilometara. ne razumijem još ono-"dva puta mjenjao gumu jer ju je previše skurio" ![]() Na takvom skuteru nikad ne diraš gume osim ako je probušiš. Ja mislim da si ti neki šaljivđija ![]() |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian neznam zbog čega se toliko raspravlja o najjeftinijem kinezu što se da kupiti i njegovoj kvaliteti ![]() mislim da omjer cijene i kvalitete dosta govori ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
![]() |
| Tagovi: baotian |
« Servis Endura
|
Bubrežnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:10.