| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; Da se malo ubacim, sven, šta prodaješ od skutera? Razmišljam da bi uzeo nešto ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Baotian Da se malo ubacim, sven, šta prodaješ od skutera? Razmišljam da bi uzeo nešto ali ne Baotiana nego recimo Peugeota?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum Zadnji Uredio daidza : 22-12-06 u 14:48. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Baotian opa miki...možda rabljenog???taman ja imam peugeota za prodat.... speedfajta 2 x-race...nije da se reklamiram....2002g 6500kn...kit,auspuh itd. (a imam i serijski cilindar,klip...) ova djeca svi sereju po njemu..ali to je pošten skuter kaj je da je...najrijeđe se kvari i najćešće od toga je to da se fergazer zaštopa pa ga treba očistit..super skuter...izdržljiv...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Baotian Ma ja bi novog, ali ako se predomislim javim ti se. ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 35
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Baotian Ovako Peugeot nije loš ali su dijelovi možda i najskupnji od svih na tržištu! Iz osobnog iskustva znam. Moje skutere možeš pogledati kod mene na JUREC Trgovina rezervnih dijelova - Mehaničarsko-metaloprerađivačka radionica Marka Generic je nekoliko godina na tržištu, radi se u Austriji, grad Krems, motore uzimaju od yamahe, dijelovi skoro najpovoljniji na tržišti. Uostalom pogledaj pa sam odlči. Šta se tiće polovnih skutera ili motora to preporučam kupnju samo od poznate osobe! |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 35
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Baotian Prvo: To je firma koja je iz Austrije (Krems), radi već nekoliko godina od skutera do endura i qvadova! U zadnje dvije godine pojedini modeli XOR, IDEO... dobili su nagrade za najbolji dizajn i po testovima su imali daleko daleko najmanje kvarova od svih renomiranih marki i sl.!!! Može se uopsalom provjeriti na netu! Kad smo kod servisa (isto se može provjeriti), daleko su najpovoljiji i dijelovi su dostupni svi, i naravno daleko su jeftiniji od ostalih marki! Ali tko voli nek izvoli, uostalom svatko kupuje za svoju lovicu šta želi... ! |
| | |
| | #18 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian bolje kupi bilo kakav drugaciji motor....................imaju par mojih frendova te skutere............to je sranje, ne vrijedi ni 3000kn.............a i to za mene nije motor.....to je vise mikser nego motor
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: baotian |
« Servis Endura
|
Bubrežnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:47.

Pali gume a ne dušu