| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; ma vidim da svi imaju naziv za baotiana neki ga zovu mikser neki romobili neki usisivac a ja ga zovem ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
![]() | Re: Baotian ma vidim da svi imaju naziv za baotiana neki ga zovu mikser neki romobili neki usisivac a ja ga zovem fen posto ga ima moj frend i motor je nula bodova, dok ja imam apriliu rs 125 i piaggio typhone 125 ta dva motora su zakon. |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 6
![]() | Re: Baotian Moje mišljenje je da baotian ne valja. Jedini razlog njegovoj dobroj prodaji je njegova cijena, i ništa više. Takve skutere kupuju stariji ljudi koji ih koriste za poć do trgovine ili tomu slično. Osobno nemam iskustva s njima, ali moji prijatelji imaju. Jednom prijatelju su otišle sajle od kočnice i gasa, a drugom je skoro ispao auspuh. Da ja kupujem skuter 100% ne bih kupio takav. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian bravo magare... sad si rekao da ne valja,to smo skužili valjda u prvom postu... onda kažeš da to kupuju stariji ljudi pa kažeš da imaju tvoji frendovi kaj si ti ..nema tu pravila tko kupuje,svi to kupuju...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 17
Poruka: 60
![]() | Re: Baotian baotiana ima moj šogor ali služi mu samo tu i tam se provoza još nije imao problema s njime a ima ga već godinu-dvije ima auto pa se previše ne voza s baotianom a ima ga i moj frend ali ga uopće ne voza kaže da ga sramota da ga ljudi vide na tome..hehe |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian pametan frend..pa kaj ga ne stavi u oglasnik
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 16
Poruka: 426
![]() | Re: Baotian baotian je žešća kršina treba ga rastaviti i napraviti toster od njega ![]() vise se isplati kupiti frezu tomo vinković (valjda se tako zove)recimo, mene bi bila sramota da se vozim na tome,nazovimo skuteru ![]() Zadnji Uredio techno_knight : 10-05-07 u 18:31. |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 101
![]() ![]() | Re: Baotian Citat:
mome susjedu je odma pukla straznja kocnica kad je izao "malo jace" zakociti ja ne preporucujem ![]() | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian Citat:
@picek misliš na km ne na kn
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' | |
| | |
![]() |
| Tagovi: baotian |
« Servis Endura
|
Bubrežnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:16.

posto ga ima moj frend i motor je nula bodova, dok ja imam apriliu rs 125 i piaggio typhone 125 ta dva motora su zakon.

..nema tu pravila tko kupuje,svi to kupuju...