| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; To je motor za starije.Ike oko 50, malo troši......Sve o njemu imaš na Naslovnica... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-08-07 Godina: 37
Poruka: 7
![]() | Re: Baotian To je motor za starije.Ike oko 50, malo troši......Sve o njemu imaš na Naslovnica
__________________ dobit ću ban ako opet stavim nešto vezano uz bitefight |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-07
Poruka: 19
![]() | Re: Baotian po baotianu pljuju oni koji se ziher voze tramvajem . jer nema smisla pljuvati po necem sto je stvarno jeftino prijevozno sredstvo , i samo tome i treba sluziti , moj vec ima 6500km , bilo je nekih problemcica ali nista ozbiljno , ide odlicno i nemam mu zamjerke jer sam ga kupio samo da se vozim po gradskoj guzvi i zato se pokazao odlican i da kupujem sad - lagao bi da kazem da bi ga kupio opet , jer da kupujem sad kupio bi tgb-a zbog vecih kotaca i jace masine , ali inace svakom tko je ogranicen budjetom bi sigurno preporucio Kineza , kako ga ja zovem . |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma | Re: Baotian Citat:
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-06-07
Poruka: 19
![]() | Re: Baotian i meni su europljani broj 1 a japanci broj 2 ( jedino je kod nas ponuda japanskih skutera uzas ) , jedino me cijena jako odvraca od kupnje i to jer nemam vlastiti prostor poput garaze gdje bi ga drzao i bio siguran da se nitko nece skitati oko njega . ovak za kineza mi nije zao , vucem ga preko par stepenica , stoji gdje je svima na oku , ali nitko ne dira - valjda misle da sam vec dovoljno kaznjen sa time sto vozim , pa cemu produbljavati nesrecu ovo sam vec procitao za tgb i gledao skutere na njihovoj stranici , cak sam i probao i onaj najjeftiniji i jet koji je bio malo slozen i stvarno su odlicni , u voznim karakteristikama daleko ispred baotiana , al zato i je 2 odnosno 3 puta skuplji , sto potvrdjuje najvise puta ovdje izreceno - kolko para , tolko muzike |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian moj frend ima takav motor..................smeće..................napravio 900km i elektronika ga vec zajebava
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: baotian |
« Servis Endura
|
Bubrežnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:05.

Pali gume a ne dušu