| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Mrljavac Ne mogu nikako skinuti variomat. Kako Vi uspijevate? Ne znam kako ga zaglaviti da se ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: Baotian Citat:
btw...ovaj sto je rekao da mu ide 76....cccc i jos bez skidanja blokade cccc racunaj max 60, ako i toliko prave brzine ...znam sta pricam | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 3
![]() | Re: Baotian Ma meni je dosta i 45 km/h. Sve što je brže na tom skuteru mislim da nije baš pametno, ali tko voli nek izvoli. Problem je u tome što mi jedva kreće pa ga moram odgurivati nogama dok ne postigne 10-15 na sat, a onda lako ubrzava pa pretpostavljam da su na variomatu riknule rolice. Hebi ga prešao samo 400 kilometara i već problem sa tim. ![]() |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian a jesam ti reko..............to je sranje kakvog nema.............moj frend napravio 900km i osla elektronika u kurac
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-07
Poruka: 3
![]() | Re: Baotian Evo sad kad ga stavim na nogicu i dam gas do kraja, na ključu iskljucim i ukljucim, tad kad ukljucim iz auspuha izleti vatra i pukne kao petarda!! To radi meni i jednom mojem frendu, a ovim ostalima nece!! Pozdrav |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Baotian ahaah,,to nije fora..to napravi u vozhnji... meni je letjela vatra par centimetara na rr-u na sfu..zati vatra +iskre pa onda samo iskre..e onda je zaribal..
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-12-06 Godina: 28
Poruka: 2
![]() | Re: Baotian nedavno sam i ja kupio Baotiana i skuter je odličan, malo troši i pouzdan i uopće nije toliko spor koliko se govori, naravno s njim nećeš biti Ghost Rider niti se naginjati u zavojima kao Valentino Rossi ali dovest će te od točke A do točke B bez problema, skinuo sam blokadu i ide 80km/h... može i dvojicu povući, malo slabije ide ali može... važno ti je da kupiš baš Baotiana, jer su oni provjereni, ono iz metroa su ti silverstone koji nemaju veze s baotianom i privatne radionice bolje sklapaju motor jer rade s malim količinama za razliku od peveca i metroa koji ih imaju na tone... u početku u prvim serijama su bili modeli s greškom ali sad su riješili te dječje bolesti i s novim serijama ima jako malo problema... a frend ima derby gp1 skiter koštao preko 20 000kn i u godinu dana je 4 puta bio kod servisera... tako da može se dogoditi svima a oni koji pljuju po njima ih nisu nikad vozili ili bar nisu vozili novi model... za svakodnevne potrebe odličan skuter! |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 4
![]() | Re: Baotian Citat:
, pa to je 4 taktan motor!!!!!!!!!!!!! Ide 65 ali mozda | |
| | |
![]() |
| Tagovi: baotian |
« Servis Endura
|
Bubrežnjaci »