Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Mrljavac Ne mogu nikako skinuti variomat. Kako Vi uspijevate? Ne znam kako ga zaglaviti da se ne ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-09-07, 12:52   #41 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-08-07
Godina: 22
Poruka: 86
igor.sb se izdvaja iz mase
Re: Baotian

Citat:
Pravi autor: Mrljavac Pogledaj Poruke
Ne mogu nikako skinuti variomat.

Kako Vi uspijevate?

Ne znam kako ga zaglaviti da se ne okreće dok odvrnem maticu.

ako ne znas kako zaglavit, onda kompresor i pistolj,nema ti druge

btw...ovaj sto je rekao da mu ide 76....cccc

i jos bez skidanja blokade cccc

racunaj max 60, ako i toliko prave brzine

...znam sta pricam
igor.sb je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 13:31   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 3
Mrljavac se izdvaja iz mase

Ma meni je dosta i 45 km/h. Sve što je brže na tom skuteru mislim da nije baš pametno, ali tko voli nek izvoli.

Problem je u tome što mi jedva kreće pa ga moram odgurivati nogama dok ne postigne 10-15 na sat, a onda lako ubrzava pa pretpostavljam da su na variomatu riknule rolice.

Hebi ga prešao samo 400 kilometara i već problem sa tim.

Mrljavac je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-09-07, 13:33   #43 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

ma kakve rolice...ne mrvi se to ko kruh
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 00:48   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 19
Poruka: 2,284
tamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznattamijan će uskoro biti poznat

a jesam ti reko..............to je sranje kakvog nema.............moj frend napravio 900km i osla elektronika u kurac
Yeah
tamijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 21:39   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-05-07
sina1212 se izdvaja iz mase

Evo sad kad ga stavim na nogicu i dam gas do kraja, na ključu iskljucim i ukljucim, tad kad ukljucim iz auspuha izleti vatra i pukne kao petarda!!
To radi meni i jednom mojem frendu, a ovim ostalima nece!!
Pozdrav
sina1212 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 01:06   #46 (permalink)
Najveći Car Foruma

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

ahaah,,to nije fora..to napravi u vozhnji...
meni je letjela vatra par centimetara na rr-u na sfu..zati vatra +iskre pa onda samo iskre..e onda je zaribal..
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-09-07, 13:01   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-09-07
Mrljavac se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ma kakve rolice...ne mrvi se to ko kruh

Bio si u pravu. Kad sam nekako uspio skinuti variomat skontao sam da se zapekla ona bolcna koja prolazi kroz variomat. Izbio ja to čekićem, malo išmirglao (sa vodom) i vratio nazad.

Eno sada ide kako treba.

Mrljavac je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 02:51   #48 (permalink)
rex
Starter

Datum registracije: 05-12-06
Godina: 28
Poruka: 2
rex se izdvaja iz mase

nedavno sam i ja kupio Baotiana i skuter je odličan, malo troši i pouzdan i uopće nije toliko spor koliko se govori, naravno s njim nećeš biti Ghost Rider niti se naginjati u zavojima kao Valentino Rossi ali dovest će te od točke A do točke B bez problema, skinuo sam blokadu i ide 80km/h... može i dvojicu povući, malo slabije ide ali može...
važno ti je da kupiš baš Baotiana, jer su oni provjereni, ono iz metroa su ti silverstone koji nemaju veze s baotianom i privatne radionice bolje sklapaju motor jer rade s malim količinama za razliku od peveca i metroa koji ih imaju na tone... u početku u prvim serijama su bili modeli s greškom ali sad su riješili te dječje bolesti i s novim serijama ima jako malo problema... a frend ima derby gp1 skiter koštao preko 20 000kn i u godinu dana je 4 puta bio kod servisera... tako da može se dogoditi svima
a oni koji pljuju po njima ih nisu nikad vozili ili bar nisu vozili novi model...
za svakodnevne potrebe odličan skuter!
rex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 23:27   #49 (permalink)
Starter

Datum registracije: 24-06-07
Poruka: 4
vlade16 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: rex Pogledaj Poruke
nedavno sam i ja kupio Baotiana i skuter je odličan, malo troši i pouzdan i uopće nije toliko spor koliko se govori, naravno s njim nećeš biti Ghost Rider niti se naginjati u zavojima kao Valentino Rossi ali dovest će te od točke A do točke B bez problema, skinuo sam blokadu i ide 80km/h... može i dvojicu povući, malo slabije ide ali može...
važno ti je da kupiš baš Baotiana, jer su oni provjereni, ono iz metroa su ti silverstone koji nemaju veze s baotianom i privatne radionice bolje sklapaju motor jer rade s malim količinama za razliku od peveca i metroa koji ih imaju na tone... u početku u prvim serijama su bili modeli s greškom ali sad su riješili te dječje bolesti i s novim serijama ima jako malo problema... a frend ima derby gp1 skiter koštao preko 20 000kn i u godinu dana je 4 puta bio kod servisera... tako da može se dogoditi svima
a oni koji pljuju po njima ih nisu nikad vozili ili bar nisu vozili novi model...
za svakodnevne potrebe odličan skuter!
Ide 80km/h , pa to je 4 taktan motor!!!!!!!!!!!!! Ide 65 ali mozda
vlade16 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-10-07, 23:46   #50 (permalink)
Najveći Car Foruma

ti kinezi su sve isti kurac..ak osh bit faca zemmi tog pežoa za 7gromova...mozhda ide 81
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: baotian

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114