| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Baotian u Automobilizam i Motori forumu; Meni je motor O.K nema problema vec ga imam negdi oko godinu i pol, vozim se okolo sa frendovima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Baotian znash kaj..svi briju sranje sranje..i jucher bash upao u guzhvu(ili ak je danas subota onda prekjucher nsiam siguran ono) tam od sesveta pa sve do kvatricha..vozil sam se jebenih 2 sata no to nije bitno.. bitno je da je frajer s krapinskim tablicama ono lijepo laganini kroz cijelu guzhvu..i sad si brijem..ma zajebi ti sve..al taj skuter je za grad mila majka..samo morash se pazit šina od tramvaja da ne zapnesh ![]() i josh s jednim punim tankom se vozish cijelu sezonu
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Baotian Citat:
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Baotian je,znam za taj luna vision,čuo sam da ima yamahim motor,ima jedan tip koji prodaje nekih 50 metara od mene te lune, idobro mu ide prodaja,te lune viđam skoro svaki dan po sesvetama kad idem iz škole....
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Baotian Citat:
![]() ma nemam se šta varati,vozio ga 15 puta,to govno kad vidi uzbrdicu samo što ne počne plakati ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: baotian |
« Servis Endura
|
Bubrežnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:23.