| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi captain 150 u Automobilizam i Motori forumu; znali neko nešto o njemu... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-09-08
Poruka: 1
![]() | Re: captain 150 Evo, ja ga imam vec 5 meseci a presao sam s njim 2300km. Motor je odlican, jako vuce, sa samim agregatom nemam problema, jedino sto od samog pocetka zeza elektronika: diode, kontakt za stop-svetla i sl., ali to sam sredio, tako da je sad sve ok. Pazi, vidi se da je kinez na prvi pogled: na svim modelima koje sam video unutrasnja donja maska ne leze ravno na gornji deo, ma koliko se trudio oko srafova i sl. tako da izgleda kao da nije dobro sklopljen . Ali malo let-lampe to sredi.Odlicno startuje, u krivinama se pokazao kao super stabilan, cak i po kisi (znaci price o plasticnim kineskim gumama padaju u vodu)!! 16-to incni tockovi podnose i teze rupe i udare, osecam se bas sigurno na njemu, sigurnije nego na kroserici od 200cc. Ja ga koristim i za izlete van grada vikendom, tako da znas da i po putu mozes sa njim, ali sto se moje mase tice, ne brze od 100km/h .Moja jedina zamerka je sto nije bar 250cc... Inace je spolja totalna kopija Malaguti Passworda od 200cc, koji kosta oko 4000 eura, pa ti vidi. Nadam se da nisam zakasnio s postom. Imas na youtube-u clip, samo kucaj peda captain E, da te price da je italijanski su gluposti. Naime, postoji neka firma koja je registrovana u Veroni, ali izgleda da je fantomska... Inace, motor se uvozi kao Schenke(!?) i u vozackoj dozvoli pise Schenke, ni traga od Peda, cisto da znas... Full kung fu motor, ali za razliku od ostalih koje sam imao priliku da probam, za klasu bolji. Zadnji Uredio heavypred : 03-09-08 u 15:40. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:34.

. Ali malo let-lampe to sredi.
.