| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi cijena lamele u Automobilizam i Motori forumu; Bok nov sam na forumu, pa da vas sve pozdravim evo mene zanima kolko dođe lamela za motor 50 ccm ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 3
![]() | cijena lamele Bok nov sam na forumu, pa da vas sve pozdravim evo mene zanima kolko dođe lamela za motor 50 ccm na brzine, mislim općenito kolika je cijena, a ako znate koliko je za apriliu mx50 i nešto me još zanima, kad motor želim ubacit u 1, motor mi ubaci u 2-3(nemam pojma, al je velika brzina) i onda nemogu krenut, pa me asd zanima, jel to lamela izlizana ili je nešto s zupčanicima??? Hvala |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 3
![]() | Re: cijena lamele napravljena je generalka, tj. getriba se slagala, mijenjana je birač brzina, tj. ona štangica za mijenjane brzina, jer motor nije mogao vračati brzine natrag, tj. dođem do 5-6, i onda moram stati da ga prešaltam u 1, sad motor ide kao novi, prelijepo ide |
| | |
![]() |
| Tagovi: cijena, lamele |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.