| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Čišćenje spremnika goriva u Automobilizam i Motori forumu; Imam motorkotač BMW R 65, 79. godinu. Kako očistiti spremnik goriva od korozije, te kako ga zaštititi nakon čiš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 538
![]() ![]() | Re: Čišćenje spremnika goriva Hmm, mora da je jako zahrđao nakon toliko godina. pitat ću frenda lakirera on bi morao znati jel ima kakva tekučina il sredstvo. Nemoj dotle nalijevati ništa da još ne pogoršaš stvari ! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čišćenje spremnika goriva ima jedna tekučina..sad je negdje kod frenda..mi smo kupili dva stara automatica za zimu...mislili smo da će bit snijega..al nish od tog..dakle kam odem opet... nabolje da ispušeš ga prvo s kompresorom onda ta tekućina (avim kak se zove) i to je to..samo onda je i frgić pun hrđe...e da..i kada ti stoji motor natankaj pun rezervoar..
__________________ " Respect yourself and others will respect you. " |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 28
![]() | ja idem za autolakirera kada ti dugo stoji rezervar prazan nakupi se korozija(hrđa)prvo ga malo ispiriš izunutra da te komadiče izvadiš onda imaš tekučinu koja se zove ANTI ROST(protiv hrđe,korozije),tu tekučinu nasipaš pa malo promućkaš pa tako ponavljaj malo duže onda malo benzina pa opet to sve dok ti nepočme izlaziti čista tekučina... ukratko ako budeš znao ubiti probaj s tim ako ne svi kojima rezervari tako zahrđaju bace ga i kupe novi ako nemaš para onda ga probaj oćistiti. da i zaboravio sam ti reki kada ti duže stoji nasipaj benzina da ima a ne da ti prazan stoji pa hrđa ![]() Zadnji Uredio daidza : 14-03-07 u 22:06. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Čišćenje spremnika goriva da da anti rost..samo ovaj je neki hrvatski.. pa prvo natoći u rezervoar i ostavi da izgrize hrđu onda ispusti... a neznam di će naći novi rezervoar za bmw-a iz 79!
__________________ " Respect yourself and others will respect you. " |
| | |
![]() |
| Tagovi: spremnik goriva |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:10.