| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Custom Bikes u Automobilizam i Motori forumu; evo jos malo slika.... 1980-Honda-CB750C-Maroon-1.jpg 1980-Honda-CB750C-Maroon-1.jpg 95be_0.JPG R80003-1.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,667
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes evo jos malo slika....1980-Honda-CB750C-Maroon-1.jpg1980-Honda-CB750C-Maroon-1.jpg95be_0.JPG R80003-1.jpg Y80005-7.jpg YBB70422-1.jpg image.2006-02-21.jpg 1980-Honda-CB750C-Maroon-1.jpg 800px-Cb750c.jpg
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... Zadnji Uredio mrkyblu : 27-01-08 u 15:47. |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes Ova prerada s masinom od auta super izgleda.Tehnicki je dobro rijesena i opako izgleda.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Karlovac Godina: 36
Poruka: 4
![]() | Re: Custom Bikes ............tako da je lakse napraviti novu ramu a atest je tisucu kuna............. Nego čitam ovj forum o preradama, pa vidim da imaš iskustva s ramama. Naime zanima me na koji način homologirati ramu ručne izrade (čitaj u garažne izrade), koji je postupak?? Već dugo razmišljam o tome da napravim chopera po svom ukusu i to što god je moguće ručno (osim mašine), a sada sam pronašao i sve nacrte za rame i pojedinosti o tome, pa sada razmišljam unaprijed kako bi to mogao i registrirati. Ajd hvala
__________________ Ljubitelj labilne ravnoteže sa ili bez motora!! |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes Napravis nacrt,dobro izmjeris ,nabavis sve sto ti treba (cijevi,alat i sl.),kad sve povaris i siguran si da je rama u centru tj. sklopis motor prije bojanja i siguran si da sve pase ,obojas motor , fino ga skockas i kad si siguran da je sto posto spreman za registraciju : opcija 1 - Pronadjes atestiranog varioca koji ti je spreman potpisat da je on vario i odes na atest s tom potvrdom.Ako prodjes atest nema razloga da nedobijes homologaciju tj. da registriras motor (tako se registriraju trokolice rucne izrade) Opcija 2 - Prije farbanja motora nabavis papire od slicnoga lupis mu brojeve ,nadjes stelu na registraciji i vozis se. Nadam se da sam ti koliko toliko pomogla.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
![]() |
« Gume
|
Piaggio zipp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:37.

Grijesiti je ljudski ...

, bio je bijeli sa bijelim felgama, polupanim oklopima i udubljenim rezervarom. Kad sam ga prodao izgledao je ovak.

tko ga je bannao