| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Custom Bikes u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: mrkyblu Napravis nacrt,dobro izmjeris ,nabavis sve sto ti treba (cijevi,alat i sl.),kad sve povaris ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Karlovac Godina: 36
Poruka: 4
![]() | Re: Custom Bikes Citat:
..pa i jesi hvala,.. nego mislil sam da je to kompliciranije!.. ako je tako moram se bacit na posao.... ....a glede nacrta, njih sam skinuo s interneta za Harley-Davidson custome... ..nego kada registriram kaj piše u knjižici vozila ??? Još jednom hvala ![]()
__________________ Ljubitelj labilne ravnoteže sa ili bez motora!! | |
| | |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ako nije bilo izmjena u zakonu trebalo bi pisat rucni rad.A ako je onda neznam.Tako je nama pisalo zadnji put. ko se zakon nije promijenio trebalo bi ti pisati rucna izrada.A ako je onda neznam.Tako je nama pisalo zadnji put.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... Zadnji Uredio Vuxs : 10-02-08 u 20:55. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,772
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes Hehe, meni je OK jer me stilski podsjeća na stare motore, kad ni na trkama nisu skidali guzicu sa sjedala čak ni u zavojima- nego bi samo zalegli na motor i 'deri'... ![]()
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
« Gume
|
Piaggio zipp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:19.

Grijesiti je ljudski ...