| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Custom Bikes u Automobilizam i Motori forumu; nemam nista protiv retro looka ali vise volim choppere....... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes Onda ću ti potražiti jedan, mislim da sam mailom dobio neki 'mrtvački', stiliziran kao od kostura... (Ovo gore je mislim modifikacija Harleya da nalikuje na cestovni/trkaći).
__________________ Mr. Wolf: Just because you are a character doesn't mean that you have character. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes Ovaj motor ima zanimljivo rijesena neka tehnicka pitanja ali ni ovo nije motor koji bi ja vozila......
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #36 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes Svaki motor ima ono nesto svoje pa tako i ovaj ali i dalje stoji da ja nebi vozila takav motor.Svatko sebi pravi zar ne a o ukusima se ne raspravlja.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Lokacija: Karlovac Godina: 36
Poruka: 4
![]() | Re: Custom Bikes Nego ekipa nakon podosta vremena, evo mene da i ja nešto pripišem....gledam ja i vidim da razglabate samo o teoriji i nekim slikama s interneta aaaaa jel netko nešto konkretno dela oko choppera i izrade istih???? Evo ja radim neki dugoročni projekt pa da nešto zaljepim....
__________________ Ljubitelj labilne ravnoteže sa ili bez motora!! |
| | |
![]() |
« Gume
|
Piaggio zipp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:25.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics 

(Ovo gore je mislim modifikacija Harleya da nalikuje na cestovni/trkaći).