| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Custom Bikes u Automobilizam i Motori forumu; E to su jebeni motori, unikati!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes Ja sam sa svojom ekpom radila na par komada i to je prava stvar.Najbolje je pocet sam od samog pocetka jer tocno znas kako ce ispasti i radis ga kako tebi odgovara po svojim mjerama.(I kad dodjes na susret mrtav pijan nemos sjest na krivi motor).Unikat je uvijek unikat......
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... Zadnji Uredio mrkyblu : 13-05-08 u 12:53. |
| | |
| | #44 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes jbga....to sto ti , ja ili netko treci nebi sjeo pijan na motor neznaci da nema onih koji nazalost bi.I nije mi jasan komentar na ovo unikat ti smatras da motor koji od pocetka do kraja napravis sam nije unikatan primjerak i da mozes nac dva ista?Ja sam mislila da se ti kuzis u motore........
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes ..nije ti jasan jer sam ja krivo napisao. Htio sam reć da ne volim kad "motoristi" sjedaju mrtvi pijani na motor pogotovo ako je unikatan. Puno cijenim takav trud. I ja sam napravio par unikata, ali sam i vidio kako se unikati olako uništavaju sa nekoliko piva u dupetu. |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes Zalosno no istinito manje vise sto se unisti motor sve zlo u tome al sto pijane budale ostanu bez prstiju , ruke , noge ili pak nekog drugog ozlijede e to je prestrasno..........
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-05-08
Poruka: 6
![]() | Re: Custom Bikes Bok svima,vidim da sam konacno nasel nekog ko se dosta razumije u custome.Evo samo da velim,ja sam novi clan na ovom forumu,i zanimaju je jako customi,ali pravi customi,koji kostaju masne pare.Imam u planu jednoga takvoga napraviti,pa me bas jako zanima taj prokleti atest i homologacija.Evo i da vidite moj prvi projekt koji je bio gotov prosle godine (mali "harley"): ![]() ![]() ![]() Ima jos puno slika,pa da neke stavim. |
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Custom Bikes Gledaju sve ne samo cvrstocu konstrukcije nego od kvalitete varova do kompletne ciklistike motora.
| | |
![]() |
« Gume
|
Piaggio zipp »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:52.

Grijesiti je ljudski ...