| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Dodge Tomahawk u Automobilizam i Motori forumu; Ovo je pila ! http://www.spynet.ru/2006/08/17/prin...etomahawk.html... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Dodge Tomahawk jest da neznam ništa o motorima iako ih obožavam,ali brate mili kako je meni ovaj dt pre,ali preružan.nek se nitko ne uvrijedi,ali to je moje neiskusno mišljenje ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned | Re: Dodge Tomahawk ma to nije motor, to je raketa na kotacima... ima tu neku ultra top brzinu...ali tko to moze postic a da ne sleti s njega jer je ocito neka vrsta "naked" motocikla... trebala bi jako dobra aerodinamicka zastita da bi se mogla postic ta brzina dok je vozac jos na "motoru"... u svakom slucaju interesantan pristup, ali nikako praktican niti ono sto je meni bitno na motoru: uzitak u voznji... ovom spravom deri drag racing i gotovo... ciklistika mislim da mu je 0... |
| | |
![]() |
| Tagovi: dodge, tomahawk |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.