| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica u Automobilizam i Motori forumu; e ovako jedan lik kod mene ima 125-icu i stvarno je heben motor ide 160km/h, bar tako kazu ,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 17
Poruka: 60
![]() | evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica e ovako jedan lik kod mene ima 125-icu i stvarno je heben motor ide 160km/h, bar tako kazu ,kolko sam cuo ,neka aprillia et zanima me kakve imaju 125-ice koje idu tako 160km/h ili vise ak ima i zanima me kolke su cijene takih motora ak neko moze stavit i sliku koju bio bi mu zahvalan |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,096
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica evo ti dva takva motora. da bi išli toliko treba ih "otvorit" tj, napraviti neke manje preinake.aprilia nova ti dođe 40000kn, a cagiva mito 44000kn. aprilija je prošle godine izbacila novi model(na 2. slici je stari, na 3. novi) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica i ti kaj idu "160" su2-t..a to su samo aprilia RS 125,cagiva mito al za te novce se nađe predobar rabljeni motor..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica 125-icu je šteta kupiti novu....u biti ako znaš voziti uzmi radije nešto od 600cca i to polovno opet......ova aprilia 125RS možda je lijepa i sve to, ali je dvotaktni motor i smrdit ćeš po jebenom dvotaktnom ulju ko nakon skutera.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica te motore se zbilja ne isplati kupovati nove, jer dodaš još recimo 15-20000 kn i kupiš si pravi motor od 600ccm,(honda hornet, yamaha fz6, kawasaki er6...) također novi, a za rabljenog netrebaš možda ni ništa dodati |
| | |
| | #7 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica a sad lotr: er6n novi košta 48tk kn... dobro hornet je 62.990 ali za prvi motor bi onda naravno uzeo ne er6 nego er5.. ali opet dok pogledas na te 125-tice brije ovi od 16-17god..a 98% im starci nebi nikada kupili jaci motor...tak da je to problem..a opet ne vidim zaštoi si netko stariji kupio 125...mislim da u motoreviji novo su usporedni testovi 125tica..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 17
Poruka: 60
![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica garant cu i kupit nesto jace ali sada kad imam samo 16 god zato i pitam za 125-ice da taj ima ovaj 3. na slici motor i stvarno je odlican neznam, mislim si sad kupit neku 125-icu ,da je dobra ,a da nije previse skupa ,moze i polovni ali da valja. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica ovaj stariji model aprilije možeš naći u dobrom stanju za otprilike 20-25000kn,zavisi o godištu, kilometrima itd. Moj frend je prošle godine prodal rs125, 2002. god, s negdje oko 13-14000 km za oko 3000EUR |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica ove aprilie su savrsene ja imam rs 125 kupio sam novu i poteze savrseno a prije nje sam imo skuter od 125 cca i razlika je samo taka dok su mi je stric govorio da uzmem novu yamahu ali nisam htio to cu uzet kad navrsim 18 god tako cu se dotad igrat s ovom 125-icom ![]() Zadnji Uredio doda12 : 25-04-07 u 17:58. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 125ica, evo, jedno, motora, pitanje, poznavaoce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:47.