| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica u Automobilizam i Motori forumu; pa i mislim sam dat nekih 15ak tisuca kuna na neku 125-icu sta kezes jel se isplati uzet tu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 18
Poruka: 60
![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica pa i mislim sam dat nekih 15ak tisuca kuna na neku 125-icu sta kezes jel se isplati uzet tu za 1650 eura, naravno ak valja jel tebi ta aprilia ima dobar izgled i kolko ta moze ici na sat |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica pa isplati se..samo odi to gledat s nekim mehaničarem il tak nekim ko se kuži.. ebesh izgled to pitaj pičke el' im se sviđa..ja ne kupujem motor zbog izgleda.. ide doosta...da ne povjeruješ.. al neznam ja bi prije uzeo cagivu mito... to mi imao frend prije..piknuo cilindar 182ccm... |
| | |
| | #23 (permalink) |
![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica e gledao sam i cagivu mito stvarno nije losa a ovo ću otići gledat sad sa starim, onaj je maher za te motore meni je reko da nadjem nest dobro al ne previse skupo i da odemo on i ja to pogledat i ak valja da uzmemo stara mi sere pa ne mozes vozit nisi jos ni polozio tako da evo sada za koji tjedan idem na polaganje ako sve ispadne dobro trebo bi si sve uzet i polozit do 1.6. i onda taman nema nastave vise pa se cijelo ljeto zajebavati joj, a ne da mi se na polaganje.. kolko košta para uopće to polaganje za 125 ccm.. |
| | |
| | #25 (permalink) |
![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica ma znam da to traje dosta svejedno bi ja njega prvo kupio pa onda kad se polozi polozi se ma frendov tetak mi drzi jednu autoskolu pa cu kod njega reko sam da ak moze da se malo to ubrza on je reko ok |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica Da imam love kupio bi bez razmišljanja RS-a 125 Ma da sam nacuo da sada Honda daje neki popust i da mozes neki njihov model od 600 ccm-a dobit za 50000-60000 milja pa je duplo isplatljivije nego RS ,ali jbg ja mogu vozit najvise do 125 ccm jer sam jos maloljetan ![]()
__________________ Pijemo pivo i jebe nam se živo |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica Krešo- ovo ti je od 2004. nadalje- New Motorcycles and Motorbikes 2007 Range . Baš sam gledao na KTM-ovoj stranici- njihova trkaća 125-ca ima 55 konja. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: 125ica, evo, jedno, motora, pitanje, poznavaoce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:47.

i idem na ispit ovaj tjedan