| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Hawk91 E ja imam Yamahu 125-icu, super je ide do 150km/h,trosi 3l/100km, stane ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-08-06 Godina: 21
Poruka: 16
![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica Citat:
125-ice su idealni motori za ulazak u moto svijet. Problem je jedino što očekujte pune ruke posla i redovito uprljane, ti motori se jako cesto kvare, jedino se japanska konkurencija pokazala nesto kvalitetnijima ali i performansama zaostaju za talijanima. Imao sam priliku voziti skoro sve 125-ice (yamaha, honda, cagiva, aprilia) i jednostavno talijani su nedostižni, a cagiva jedina ima mjenjac sa 7 brzina. Ako zelite da motor konstantno istiskuje cca 30-35 ks koliko imaju u prosjeku, morate mnogo ulagat a dijelovi nisu bas jeftini a nije ih više ni lako nabaviti. Zadnji Uredio ivan : 08-12-07 u 04:23. | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica aprilia,cagiva derbi ak ti je zbog financija ybr ili cbr
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-12-07 Lokacija: ST Godina: 16
Poruka: 5
![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica meni su osobno favoriti -rs i nsr........ samo i jedna i druga malo novijega godista supreskupe.. evo vec ima jedno 6 miseci ozbiljno trzim povoljnu i dobru 125-cu.....ali savaki rs novijeg god je 3000 e a to mi je preskupo ..... za naj 125 predlazem -hondu nsr-
__________________ samo RAMMSTEIN i SUZUKI....... |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: evo jedno pitanje za poznavaoce motora 125-ica ma joj sachs..imas ga u antoniu ti je izlozen..
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #47 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 05-01-08
Poruka: 6
cagiva mito ti ide skoro 200 a 125ica je | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: Slatina
Poruka: 3
RS-ica je stvarno zakon motor, sve je tu sve 5, al cijena....(cca) 40.000 kuna je prevelika, al R125 je jeftinija a jako mi se svida a pročitao sam da ce ove godine izaci i GSX-R 125!!! tako da cu još vidit..... ![]() | |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-12-07 Lokacija: Slatina
Poruka: 3
![]() | Citat:
e de el ima tko kakvu sliku od svoje 125-ice. . . da mi pošalje mail?? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 125ica, evo, jedno, motora, pitanje, poznavaoce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |