| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Generic Trigger SM tuning u Automobilizam i Motori forumu; ako mi ko moze reci koji kit i auspuh odgovaraju tom modelu motora jer ja ne mogu nac Inace: 2006 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Generic Trigger SM tuning nemam pojma el uopće postoji kaj za to.. eh da si uzeo apriliu lijepo gore piknesh bilo kaj od skutera..neki malossijev kit..leo vincea i miran si..a ovak neznam dali postoji.. vidim da ovi imaju neshto za generic skutere pa nazovi i pitaj dali imaju za triggera JUREC Trgovina rezervnih dijelova - Mehaničarsko-metaloprerađivačka radionica ..makar to ti je ulupavanje novaca bzvz.. u hrvatskoj chesh teško nabavi za to dijelova,mozda cak i nađeš..ali pogledaj scooter-attack i scooter-centar..
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Generic Trigger SM tuning hahaha to mi je za sestru ko stvoreno...
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Generic Trigger SM tuning ma starija od mene... da prvi put sam joj dao skuter u ruke... nije uspjela dobro niti sjest a ruka pala na gasu..i zum skuter krenuo..bam u grabu ode čelenka u ogradu ode i skuter u ogradu,zrushi ogradu..uglavnom ostal sam bez ograde i skutera a sestra bez chelenke e triger probaj nazvat benceka (bencony moto) mozda on ima kaj djelova vidio sam da i mon takve motorčeke prodaje
| | |
![]() |
| Tagovi: generic, trigger, tuning |
« Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha
|
prodajem atv 250 sport »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:51.