| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Generic Trigger SM tuning u Automobilizam i Motori forumu; ja nemam nikakvih problema s tim, uostalom imam novi trigger SM jer je starom proglasena totalna steta, pokupio me auto, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-10-07 Godina: 17
Poruka: 12
![]() | Re: Generic Trigger SM tuning ja nemam nikakvih problema s tim, uostalom imam novi trigger SM jer je starom proglasena totalna steta, pokupio me auto, prezadovoljan sam, ide jos bolje nego onaj prvi . . . bolje sam ga razradio ![]() |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-07-08
Poruka: 10
![]() | Re: Generic Trigger SM tuning ja imam taj motor i mislim da je govno upakirano u lijepo izgled evo malo kvarova koje sam ja doživjel -prvo kaj je najbitnije svakih 3500km otiđe pumpa za ulje i treba ju mijenjati - na komandnoj tabli se odljepil komadić plastike ispod pokazivača razine ulja , svijetla, žigavca pa se usput lijepo trese i daje iritirajući zvuk - i pazite ovo išel sam rastepsti taj brzinomjer i kaj sam vidjel naravno 2 kondenzatora koja su otpali i skakali unutra -indikator crvenog područja ne radi -čep goriva je nakon 7000km pukel i treba ga zamijeniti ili zalijepiti - rezervr ulja pusta ako se ga nalije preko senzora -mašina se sama odšrafala od rame ne do kraja ali dosta da daje motoru dodatne vibracije i naravno iritirajući zvuk -retrovizori se tako jako tresu da je to stvarno nevjerojatno i trebate stisnuti kvačilo i pričekati da padnu okretaju kako bi ste dobili jasnu sliku -sjedalo je tako tvrdo da vas počne boljeti guzica nakon 20km - i da isto tako onaj najbitniji dio koji me stvarni iživcira ponekad mjenjač -- svakim 6 mijenjanjem mjenjač zapne u brzini i nemože se s njim nista dok se ne dignu okretaji mjenjač je stvarno sranje i uvjeravam vas da je puno lakse mijenjati brzine na apn 6 nego na genericu Zadnji Uredio zlacsm : 05-08-08 u 19:32. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-10-07 Godina: 17
Poruka: 12
![]() | Re: Generic Trigger SM tuning Ja jos nisam dozivio takve probleme osim da mi je pukao cep rezervara, brzinomjer mi ne radi i indikator crvenog podrucja ne radi. Za mjenjac se zna desit to sta kazes ali meni rijetko a retrovizore sam skinuo 1. dan ofc jer znam da su sranje |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() | Re: Generic Trigger SM tuning da ali kolko ti imas sad s njim km bez brige čeka te još i zamjena pumpe ulja ako još nemas oko 3500km budeš vidjel da ti počne puštati malo sa strane pa si to gledaj jer ti to mogu na servisu besplatno zamjeniti ak imas još garanciju a ovo za mjenjač sve sam dobro napisal osim toga da mjenjač zapne svaki 7 put dobro nije bas toliko ali zapne povremeno i zna ispasti iz brzine Zadnji Uredio zlacsm : 05-08-08 u 23:54. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() | Re: Generic Trigger SM tuning Citat:
zato jer su u tvornici zajebali kod slaganja tog indikatora pa se pali na premalom broju okretaja ak ti se bude dalo odšrafi prednje svijetno i budeš vidjel na onom kupu kabla da je jedna žica precvikana e to spoji i budeš vidjel da sad indikator radi ali ne kako bi trebal bar je tako meni bilo usput javi se na pm | |
| | |
![]() |
| Tagovi: generic, trigger, tuning |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:28.