| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi gilera runner 50 u Automobilizam i Motori forumu; kaj nitko nema neki savjet DALI MI SE UOPĆE ISPLATI KUPOVAT RUNNERA ili NEŠTO DRUGO ako imate prijedloge javite... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: gilera runner 50 ako ces kupiti nesto sto valja kao sto vec rekoh bilo sta od piaggia nrg, runner ili sr50 ili minarelli masina yamahu aerox ..nikad nisam bio za peugeote, tako da to po meni otpada a pogotovo sva kineska sranja |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: gilera runner 50 peugeot je super za normalnu vozhnju..ima super mašinu ako je ne misliš tunirat jer za to nije .... pijađo mašinu ti ima i derbi al on ti je malo skuplji..a imash puno skutera..potraži malo po oglasnicima....
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: gilera runner 50 ti si malo smijesan ajmo ovako da li se isplati kupiti runner za 9,5tkn 2000god, sjebana masina, totalka polupane plastike skroz...znaci to se ne isplati kupovati da li se isplati kupiti runner za 9,5..2004-05god, masina tip top, nikad padano, 10tkm...to se onda isplati kupovati ...mislim kad bi napisao u kakvom je stanju runner odnda bi se i znalo dal se isplati ili ne a ovako kako si ti nipisao, a nisi napisao nista...kako ce netko znati dal se isplati ...zisku |
| | |
![]() |
| Tagovi: gilera, runner |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:09.