| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi gljiva ili filter u Automobilizam i Motori forumu; baš si mislim instalirat neku gljivicu u Opel Corsu 1.2, 91'... ....baš se i ne kužim u te ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: gljiva ili filter baš si mislim instalirat neku gljivicu u Opel Corsu 1.2, 91'... ![]() ....baš se i ne kužim u te stvari, al ćuo sam da ih ima novih ćak po 100kn, dal bi dobio šta na zvuku, snazi i dal bi se povećala potrošnja ? ....šta preporučate.... ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| charolastra | Re: gljiva ili filter pečurku
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: gljiva ili filter pa gljivu, pečurku evo ti slikoviti opis ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: gljiva ili filter Citat:
![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 974
![]() | Re: gljiva ili filter Zvuk bi sigurno dobio,a sa samom gljivom o snazi i neznan baš,možda bi postigo da se malo brže zavrti.Da gljiva ima efekta treba sastaviti cijeli cold air intake,tako da gljiva vuće hladni zrak,onda se nešto i može dobiti,opet ovisi o motoru,na 2.0 i većim kubikažama može i do 5 i više konja bez problema.Što se tiće prašine i smeća postoji kabanica za gljivu koja sprjećava ulazak prašine i malih kapi vode,al ako slućajno uletiš u lokvu,a gljiva je negdi u braniku dolje nema spasa... Znan da na corsi ovoj predzadnjoj gljiva sjeda savršeno,jer kad se makne poklopac orginalnog kučišta stavi se na cijev samo gljiva i spusti u doljnji dio kučišta do kijeg postoje već orginalna cijev iz branika da vuće hladni zrak,tako da je to teoretski taj cold air intake,o i slika Za rzliku od corse na yarisu je to recimo jako teško složit jer je sistem da je filter i kućište odma na motoru,a cijev je povućena do branika,tako da je tu opcija sa panelom bolja. Kao san je ćuo te gljive od 100 kn i nisu baš nešto,bolje skupit 400-500kn i kupit od nekog boljeg proizvođaća k&n,simota,green... E nisan napisa,kad smo stavili gljivu na corsu čula se puno bolje,a posli kad se frend sam vozio reka je da ima osjećaj da bolje vuće E i što je VuXs reko za tih 5ks o ćemu se prića ja iman i dokaz, nakon stavljanja gljive i cijelog cold air sistema snaga mjerena na valjcima i 7 ks više. A znan da je jedan dećko na civicu 1.4 90ks seriski sastavio cijeli cold intake i novi ispuh i grana 4-2-1 sa oba protočna lonca i auto je na valjcima pokazao 113 ks Al to je honda akod njih se kako se prića može najviše dobiti sa sređivanjem usisa Zadnji Uredio ris mb : 20-06-08 u 07:52. |
| | |
![]() |
| Tagovi: filter, gljiva, pegueot speedfight 2 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:47.