| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Honda cbr600rr ili R6 yamaha u Automobilizam i Motori forumu; da, ostajemo pri tome, nadaj se samo da se ovaj neće naći u blizini kad napraviš neki prekršaj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,768
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Honda cbr600rr ili R6 yamaha Glede dvojbe Honda ili Yamaha, nešto ne vjerujem Yamahi otkad se pokazalo da su 'frizirali' turncelere... Inače su prošli tjedan na Motormaniji (ili kak' se već zove ona emisija na Z1) radili usporedni test 1000-aka (Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati i Aprilia)*, i mislim da su najavili i 600-tke za ovaj tjedan, pa si pogledaj ako te zanima...*testiraju ih na stazi i na cesti
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Honda cbr600rr ili R6 yamaha ne, sljedeći čet bude..nije svaki tjedan..ovaj je valjdfa o autima..a to o motorima je emisija motopulsa... ja od ova dva bi izabrao r6..ali prva opcija bi bila zx.. al najljepši mi je triumph daytona |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-11-05 Lokacija: Zabreg Godina: 21
Poruka: 389
![]() ![]() ![]() | Re: Honda cbr600rr ili R6 yamaha Daj se okanite motora pa to je smrt.meni su motori fakat mrak al nikad ne bi sjeo na to cudo jer su mi vec 3 poznanika poginula i to tudom greskom.da ne kazem koliko ih je palo i polomilo se. cuvajte se i pamet u glavu , kako bi nasi stari rekli
__________________ Chuck Norris' tears cure cancer. Too bad he has never cried. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-01-07 Godina: 20
Poruka: 10
![]() | Re: Honda cbr600rr ili R6 yamaha evo da se i ja nadovezem na ovu temu i kazem da yamahine karakteristike su najbliže trkačem motoru. Izvrsno podešena Honda oduševljava sa širokim spektrom upotrebe i dobroćudnim ponašanjem.nedostaje joj malo življi motor i bolje kočnice. pa recimo neke razlike Honda Cbr 600 RR 0-100 km/h 3.3 sek.,od 0-200 km/h 9.8,vrhunska brzina je 265 km/h,86kw(117KS)pri 13000/min.,i tezina 194 kg. Yamaha YZF R6 0-100 km/h 3.2 sek.,od 0-200 km/h 9.6,vrhunska brzina je 265 km/h,88kW(120 KS)pri 13000/min.,i tezina 192 kg |
| | |
![]() |
| Tagovi: cbr600rr, honda, yamaha |
« cijena lamele
|
moto susreti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:28.

Inače su prošli tjedan na Motormaniji (ili kak' se već zove ona emisija na Z1) radili usporedni test 1000-aka (Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, Ducati i Aprilia)*, i mislim da su najavili i 600-tke za ovaj tjedan, pa si pogledaj ako te zanima...