| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Honda cbr600rr ili R6 yamaha u Automobilizam i Motori forumu; inace ja se vozim svaki dan na cbr-ki 600 rr tako da sam i ja sebe provozao malo,inace ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07 Lokacija: ST Godina: 28
Poruka: 28
![]() | Re: Honda cbr600rr ili R6 yamaha predobri jedan i drugi...........meni u srcu cbr1000rr...
__________________ ..dama i djevojčica.. dobra vila i zla vještica.. sestra,majka i drugarica.. ljubavnica i domaćica.. |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,780
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Honda cbr600rr ili R6 yamaha Ako koga zanima tehnika imam nekoliko servisnih priručnika... Od ovdje relevantnih Honda CBR 600RR ('03), Kawasaki ZX-6R i ZX-6RR ('03), Suzuki GSXR 600 ('01), te još ponešto (Ducati, Yamaha, Aprilia).
__________________ Chastity is the greatest form of perversion - Oscar Wilde |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-06 Godina: 21
Poruka: 16
![]() | Re: Honda cbr600rr ili R6 yamaha Po meni Honda je prakticnija i udobnija nego yamaha. Yamaha je skroz nabrušena, bas izgleda da je samo za stazu, sva je minimalisticka. Honda se bolje ponasa pri nizim okretajima, tj motor je zivlji. Frnd mi je prof stunter (Marco Lutzer) i ima 600rr samo zato što je življa na niskim okretajim, tj upravljivija je pri izvođenju stunta. Sto se tice performansa, ma isti su, nemojte se hvatati na one milisekunde ili u razlici od 2-3 ks, necete to niti osjetiti. Kao da svaki dan vozite utrke po gradu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cbr600rr, honda, yamaha |
« cijena lamele
|
moto susreti »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:37.