| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi imam pitanje za poznavaoce skutera u Automobilizam i Motori forumu; ej ljudi imam jedan problem. ima skutera vespa piagio typhon 125 ccm otkada sam je ostavio preko zime otada nece ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
![]() | ej ljudi imam jedan problem. ima skutera vespa piagio typhon 125 ccm otkada sam je ostavio preko zime otada nece vise da mi pali sve sam pokuso i stavljo novu svjecicu ,mjenjo gorivo ,propuhivo karburator , stavljo novi starter ali opet nece pa ako neko slucajno moze naslutit sta mu je neka mi javi.. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imam pitanje za poznavaoce skutera brrr... pogledaj čok...a jesi diznu diznu pogledao možda je i ona zatopana..provjeri rezervoar možda je i on raštopan... čok bi mogao..meni je otiel i nema šanse da upališ...a i frend nije mogao tri mjeseca upaliti isto skkuter a sve gledali promijenili...i tak skupio on pare i dao na servis..kad ono brava se razjebala..tak da pogledaj i nju za svaki slučaj
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imam pitanje za poznavaoce skutera btw kak misliš VESPA piaggio typhoon? po zimi kad se ne vozi najbolje je izvaditi aku iz skutera i staviti ga nekamo na toplo...nije ga dobro svako malo nadopunjavati...
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: imam pitanje za poznavaoce skutera CDI..zaka bi frgu pral?ak ga je očistio...možda e dizna zaštopana...kupi si filter benzina..dođe oko 13kn...samo ga staviš na crijevo koje ide iz rezervoara..
| | |
![]() |
| Tagovi: imam, pitanje, poznavaoce, skutera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:44.

sorry onda je 100% dizna ako ne onda elektronika