| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi imam pitanje za poznavaoce skutera u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: doda12 ej ljudi imam jedan problem. ima skutera vespa piagio typhon 125 ccm otkada sam je ostavio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 19-06-06
Poruka: 1
![]() | Re: imam pitanje za poznavaoce skutera Citat:
problem je to što taj skuter ima kao i većina skutera automatski čok i ti moraš prvo upaliti motor da bi se upalio čok, što znači da ako nemaš goriva u sustavu, što se događa kad motor dugo stoji, onda moraš navući goriva u sistem, što u tvom slučaju znači da trebaš otvoriti kutiju od filtera zraka, izvaditi spužvasti filter zraka i začepiti otvor od zraka nekakvom velikom krpom ili tkaninom i onda ga probaj paliti, neće upaliti od prve ali će povući gorivo jer si mu zatvorio zrak, i nakon neke mora upaliti, pali ga bez gasa kad se upali oslobodi usis zraka (iznimno koristiti start spray ako ga imaš pri ruci) ako istrošiš akumulator, možeš spojit punjač, trebaš samo otvoriti čepove na akumulatoru, staviti punjač na 12V i ne puniti duže od 3-4 min. Zadnji Uredio nadana : 09-04-07 u 14:40. | |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
![]() | Re: imam pitanje za poznavaoce skutera Citat:
e kao prvo gorivo mi uredno vuce kao drugo naso sam problem problem je u gorivu ovo kod nas nista nevalaj pa sam dotjero iz splita 10l i nalio sve super radi ipak hvala na odgovorima ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imam, pitanje, poznavaoce, skutera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:54.