| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi imam tomosa se 125 i treba mi pomoć u Automobilizam i Motori forumu; kao što sam u naslovu naveo imam tomosa se 125 i treba mi pomoć. to je 4t motor, stavljo bi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-09-08
Poruka: 2
![]() | imam tomosa se 125 i treba mi pomoć kao što sam u naslovu naveo imam tomosa se 125 i treba mi pomoć. to je 4t motor, stavljo bi na njega sportski auspuh, stavio bi shakala samo neznam koliko bi me koštao. i mislim nabrijat motor, treba mi par savjeta kaj je najbolje na njega stavljat i koliko bi to otprilike koštalo. Hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 35
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: imam tomosa se 125 i treba mi pomoć Bok! Evo ja se inaće bavim prodajom tih motora, servisom i tako (. Inaće postoji za taj model Akrapovićev ispušni sitem, koji se i tvornički isporučuje za taj model. Naraavno, cijena je "prava sitnica" hehe. Ali i taj Shakal i ostali neki proizvođaći se daju pripasati, naravno motor se mnogo bolje vrti, jel nije prigušen kao s orginalom. E sad, gdje ima za kupiti i nabaviti trebao bi se raspitati pa ti javiti. Uglavnom, dobit ćemo kroz skoro vrijeme i SET lančanika koji se promijene, navodno postiže onda bolje perfomanse! Inaće to je zaista orginalana Yamahina mašina tj. agregat, i za sada u zadnjih cca 4-5g nismo imali nikakvih problema! Ako još nisi pronašao auspuh možeš nazvati i na ovaj broj 098/840-136 (Kiki-Kristijan) on ti je glavni u servisu u ProMotou, uvozniku. Reci slobodno da ti je Sven (JA) dao broj i pitaj njega dali ima neki auspuh a da nije ovaj skupi Akrapovićev... Tko zna, možda riješiš nekaj ![]() Zadnji Uredio Vuxs : 22-09-08 u 12:29. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-09-08
Poruka: 2
![]() | Re: imam tomosa se 125 i treba mi pomoć sven hvala na ovim informacijama, ali imam još puno pitanja, jel imaš msn pa da mi pošalješ zahtjev na moj msn da ti mogu postavit još par pitanja. moj msn je hooliganig@hotmali.com |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 35
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: imam tomosa se 125 i treba mi pomoć evo ti mail sven@jurec.hr |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.