| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi jedno pitanjce u Automobilizam i Motori forumu; na ovim starijim modelima motora meni nije bas neki izgled onog zadnjeg dijela za sjedit jel bi se to moglo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-04-07 Lokacija: City-Vkci Godina: 17
Poruka: 60
![]() | jedno pitanjce na ovim starijim modelima motora meni nije bas neki izgled onog zadnjeg dijela za sjedit jel bi se to moglo zamijeniti sa nekim novim modelom kod kojih taj dio izgleda bolje,ako se može koliko bi došlo tako nešto eto zanima me pa eto ako neko može odgovoriti tnx |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: jedno pitanjce e to vuxus kao prvo taj sic, za oba vozaca plastika i ne tolko,iako bi je moglo biti malo manje,i oblik da je malko vise nalik ovim novijim modelima vuxus jel bi se dalo to srediti |
| | |
| | #5 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedno pitanjce pa naravno... kakvo je sjedalo od suvozača,spojeno s vozačevim ili odvojeno? ako je odvojeno pis of kejk...samo ga skineš staviš spužvu neku tanju kupiš komad kože kakve očeš (može i dvije boje) odes do postolara i on ti zašije i zaljepiš sic ili zašarafiš nazad..daj slikaj kaj misliš mjenjat.. recimo meni frend kupio yzf600..kaj smo od toga napravili..ajoooj..zadnji kraj se nemože prepoznati...suvozačev sic maknuli skroz ostala samo plastika pa naljepili podlogu od miša za suvozača...odazada svijetla sve maknuli..kupili sitne karbonske žmigavce,svijetla napravili od dvije bright diode i u staro svijetlo ubacili diode (kočnica) zašiljili rep,stavili masku napred od R1..mali je sad mljac...
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: jedno pitanjce vuxus sjedala su odvojena pa je lakše kak ti kažeš kad bi se dalo to malo sređivati taj zadnji dio koliko bi to došlo para. koliko je tvom frendu trebalo para da sredi to na yzf600 baš me zanima sliku stavljam prvom prilikom |
| | |
| | #7 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jedno pitanjce ma nije to skupo više koštaju živci.... treba ti samo staklena vlakna (ma nisu staklena nemrem se sjetit kak se zove..bum javio tjekom dana dok pročitam)
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: jedno, pitanjce |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.