| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi kacige u Automobilizam i Motori forumu; prvo sorry ak je negdi vec bilo ovakvo pitanje, al sam bio lijen kopati po forumu ovak uzimam sad za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | kacige prvo sorry ak je negdi vec bilo ovakvo pitanje, al sam bio lijen kopati po forumu ovak uzimam sad za koji dan speedfighta 2, 50 ccm, a moram uzeti i kacigu zanima me ak ko ima iskustva koje su bolje kacige, IXS ili HJC unaprijed fala na savjetima, odgovorima, primjedbama itd
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kacige pa postoji ixs od 500 kn i od 5000 kn.Mnogi koje ja znam su mi rekli da ixs kaciga ne vrijedi koliko košta,a o hjc-u sam cuo i dobrog i lošeg. Mislim da se s agv-om,sharkom i araijem nemože fulat nikako
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kacige joj.. decko ne vozi soma kubika lezhaljku da mu treba tisina na 250+ kmh.. treba mu kaciga kaj mu bude spasila zivot na eventualno 100kmh.. i integralki ulazne ixs su cca 100€ koje su puno kvalitetnije nego grex givi i tomu slicne za 500titanjak kuna koje su od kuhane plastike spajane po pola pa dok ruknes nekam samo popuca popola... jet ima da od 500kn..ali poprilicno sam siguran da nisi na njih mislio...
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima Zadnji Uredio Vuxs : 15-02-08 u 22:12. |
| | |
![]() |
« 125ccm club
|
aprilia atlantic »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:49.