Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi kako do jeftinog i dobrog skutera?? u Automobilizam i Motori forumu; imam namjeru ovo lito uzimati nesta skutera za gradski đir,e sad ljudi govore nemoj kupovati skupe skutere jer plaćaš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 17-06-07, 13:14   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
kako do jeftinog i dobrog skutera??

imam namjeru ovo lito uzimati nesta skutera za gradski đir,e sad ljudi govore nemoj kupovati skupe skutere jer plaćaš tu samo ime..šta uzeti da je jeftino a dobro,znači najbolje odmjereno uloženo-dobiveno..neka iskustva??
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 14:11   #2 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,025
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Re: kako do jeftinog i dobrog skutera??

laže selo lažu ljudi.,.
gledaj sve ovisi kolko si spreman izkeširati
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 14:45   #3 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
laže selo lažu ljudi.,.
gledaj sve ovisi kolko si spreman izkeširati

ma nije novac toliki problem ako ja ze te novce dobijem ono šta sam platio,kontaš,koji će mi kujac merđan ako mi je svaki drugi dan na kanalu,al cu zato davati 70 000 eura,bolje nesta upola jeftinije i s upola manje kvarova..
čuo sam da tu ima dosta neosnovanog razloga za visoku cijenu..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 22:49   #4 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 250
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Imho najbolji izbor je beverly 250.......ako pak hoćeš 50ccm3 onda piaggio NRG....ja imam malaguti firefoxa i sluzi me odlično,al moj savjet ti je ipak NRG....a ako razmišljaš o kineskim skuterima nemoj,osim sto su očajne kvalitete(prijatelj ih je sastavlja,dva je uspio slozit kako treba,ostalih 100 je izaslo sa ''sitnim'' nedostatcima) oni strasno lose idu,preko 50 km/h jedino na okomitoj nizbrdici(tamo je max. baotianu bija 62....)
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 11:58   #5 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,025
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

50ccm nrg,runner,aprilia rs,derbi gp1..to sve isto jer su u koncernu (se to tak kaže?) i imaju iste mašine...
a ako ochesh neshto bolje tj. veće tu isto beverly,liberty,runner125,200,gp1 250,nexus itd..
hmm..neosnovana visoka cijena..čuj za razliku od kineza naravno da je visoka ali je osnovana..
Odgovori sa citatom
Star 18-06-07, 22:17   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
50ccm nrg,runner,aprilia rs,derbi gp1..to sve isto jer su u koncernu (se to tak kaže?) i imaju iste mašine...
a ako ochesh neshto bolje tj. veće tu isto beverly,liberty,runner125,200,gp1 250,nexus itd..
hmm..neosnovana visoka cijena..čuj za razliku od kineza naravno da je visoka ali je osnovana..

hvala.. ...
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-06-07, 11:02   #7 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,680
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko AIM-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Poslom...tj. radom Lova nepada s neba

Klub Under 16
icegirl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 02:39   #8 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,428
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Gledaj, ni jedan skuter nije dobar. Zašto? Zato što ćeš ostat bez glave kad-tad. Možeš sad kontat: "Ovaj sad tu sere nešto" i popularna "Meni se to nemože/neće desit". Btw, kaciga ti neće pomoć. Stvar je u tome da ti možeš bit najoprezniji vozač na cesti na motoru, ali nisi ti jedini koji sudjeluješ u prometu, postoje debili koje se puknu sa par čašica votke prije nego što sjednu za volan, ima debilnih klinaca koji vozačku nisu položili, žele impresionirati svoju curu, sjednu oboje u auto = 175 nasat, spička imbecil sebe, djevojku to je garant a velike su šanse da spička još dva čovjeka u autu (ili motoru) odbije se, potegne dva pješaka, udre o trotoar, zarotira se 560 stupnjeva i završi u nekom stanu. Lako se može desit 10 > mrtvih, potreban je samo jedan imbecil. Ako ti je život drag, odjebi skutere i štedi za auto (ako već nemaš) koje je 1100 kg >

Znači, kupnja motora je isto da si prislonio revolver na čelo, samo što to još ne znaš.

Zadnji Uredio ice : 23-06-07 u 02:41.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 02:56   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,917
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Gledaj, ni jedan skuter nije dobar. Zašto? Zato što ćeš ostat bez glave kad-tad. Možeš sad kontat: "Ovaj sad tu sere nešto" i popularna "Meni se to nemože/neće desit". Btw, kaciga ti neće pomoć. Stvar je u tome da ti možeš bit najoprezniji vozač na cesti na motoru, ali nisi ti jedini koji sudjeluješ u prometu, postoje debili koje se puknu sa par čašica votke prije nego što sjednu za volan, ima debilnih klinaca koji vozačku nisu položili, žele impresionirati svoju curu, sjednu oboje u auto = 175 nasat, spička imbecil sebe, djevojku to je garant a velike su šanse da spička još dva čovjeka u autu (ili motoru) odbije se, potegne dva pješaka, udre o trotoar, zarotira se 560 stupnjeva i završi u nekom stanu. Lako se može desit 10 > mrtvih, potreban je samo jedan imbecil. Ako ti je život drag, odjebi skutere i štedi za auto (ako već nemaš) koje je 1100 kg >

Znači, kupnja motora je isto da si prislonio revolver na čelo, samo što to još ne znaš.

Istina
Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 06:41   #10 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,105
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

kad neko parkira pred kioskom ono sam po cigarete, ti hop i bjež.

The things inside without a care

And the dirt still stains me

So wash me, 'till I'm clean...
pharaoh je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobrog, jeftinog, kako, skutera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111