| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi kako do jeftinog i dobrog skutera?? u Automobilizam i Motori forumu; imam namjeru ovo lito uzimati nesta skutera za gradski đir,e sad ljudi govore nemoj kupovati skupe skutere jer plaćaš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kako do jeftinog i dobrog skutera?? imam namjeru ovo lito uzimati nesta skutera za gradski đir,e sad ljudi govore nemoj kupovati skupe skutere jer plaćaš tu samo ime..šta uzeti da je jeftino a dobro,znači najbolje odmjereno uloženo-dobiveno..neka iskustva?? |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do jeftinog i dobrog skutera?? ma nije novac toliki problem ako ja ze te novce dobijem ono šta sam platio,kontaš,koji će mi kujac merđan ako mi je svaki drugi dan na kanalu,al cu zato davati 70 000 eura,bolje nesta upola jeftinije i s upola manje kvarova.. čuo sam da tu ima dosta neosnovanog razloga za visoku cijenu.. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: kako do jeftinog i dobrog skutera?? Imho najbolji izbor je beverly 250.......ako pak hoćeš 50ccm3 onda piaggio NRG....ja imam malaguti firefoxa i sluzi me odlično,al moj savjet ti je ipak NRG....a ako razmišljaš o kineskim skuterima nemoj,osim sto su očajne kvalitete(prijatelj ih je sastavlja,dva je uspio slozit kako treba,ostalih 100 je izaslo sa ''sitnim'' nedostatcima) oni strasno lose idu,preko 50 km/h jedino na okomitoj nizbrdici(tamo je max. baotianu bija 62....)
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do jeftinog i dobrog skutera?? 50ccm nrg,runner,aprilia rs,derbi gp1..to sve isto jer su u koncernu (se to tak kaže?) i imaju iste mašine... a ako ochesh neshto bolje tj. veće tu isto beverly,liberty,runner125,200,gp1 250,nexus itd.. hmm..neosnovana visoka cijena..čuj za razliku od kineza naravno da je visoka ali je osnovana..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do jeftinog i dobrog skutera?? Citat:
hvala.. ... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,428
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do jeftinog i dobrog skutera?? Gledaj, ni jedan skuter nije dobar. Zašto? Zato što ćeš ostat bez glave kad-tad. Možeš sad kontat: "Ovaj sad tu sere nešto" i popularna "Meni se to nemože/neće desit". Btw, kaciga ti neće pomoć. Stvar je u tome da ti možeš bit najoprezniji vozač na cesti na motoru, ali nisi ti jedini koji sudjeluješ u prometu, postoje debili koje se puknu sa par čašica votke prije nego što sjednu za volan, ima debilnih klinaca koji vozačku nisu položili, žele impresionirati svoju curu, sjednu oboje u auto = 175 nasat, spička imbecil sebe, djevojku to je garant a velike su šanse da spička još dva čovjeka u autu (ili motoru) odbije se, potegne dva pješaka, udre o trotoar, zarotira se 560 stupnjeva i završi u nekom stanu. Lako se može desit 10 > mrtvih, potreban je samo jedan imbecil. Ako ti je život drag, odjebi skutere i štedi za auto (ako već nemaš) koje je 1100 kg > Znači, kupnja motora je isto da si prislonio revolver na čelo, samo što to još ne znaš. Zadnji Uredio ice : 23-06-07 u 02:41. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: kako do jeftinog i dobrog skutera?? Citat:
Istina ![]()
__________________ Zadnji izneredijo Đelo Hadžiselimović : 30-02-09 u 24:22. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobrog, jeftinog, kako, skutera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:50.