| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi kako do jeftinog i dobrog skutera?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: ice Gledaj, ni jedan skuter nije dobar. Zašto? Zato što ćeš ostat bez glave kad-tad. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,509
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do jeftinog i dobrog skutera?? Citat:
U principu ne volim motore, mrzim kad mi se odjednom stvore u retrovizoru i kad se guraju između auta, više od svega mrzim kad mi se cijelo vrijeme voze na "šupku" auta i samo vrebaju priliku da te preteknu... Ali taj skuter je jedna od boljih stvari u zadnjih 10 godina, imaš 50 ccm, za zajebat gradsku gužvu nemaš boljeg rješenja, ne plaćaš parking, to govno ostaviš gdje god želiš. I ne čekaš satima u koloni.. Normalno da je auto stabilniji/sigurniji i sve od skutera, ali je skuter mnogo praktičniji za prcat se po gradu. S druge strane skuter je i napravljen za to, a to šta mulci danas skidaju blokade i stavljaju kojekakve kitove da bi dobili 10 km/h više na skuteru su pizdarije, jer to govno nije napravljeno za se iživljavat na njemu nego za laganu gradsku vožnjicu... Brrrrrr Skuter, go for it ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do jeftinog i dobrog skutera?? Ako voziš u autu izad šlepera i branik mu ode, udrit će u tebe, zakočit ćeš i možda udrit o ogradu. Ako si na skuteru, neće ti od glave ostat ništa. Ako imaš auto od 2 tone i više, vezan pojas i ne debiliraš se onda si jako siguran. Možda me doživljavate kao da pričam sranja, ali i ja meni su skuteri bili cool dok jedne većeri nisam bio sa prijateljom na jednom i prelazio pješački (lagana vožnjica kako ti to zoveš). Miće on skuter nogama, odjedanput od gore brzinski dolazi peugot 206. "Najebao sam" pomislim. Profesionalno nas je zaobišao i nastavio svojim putem. Sve se odvilo u manje 3 sekunde. Jebeš motore, volim život. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako do jeftinog i dobrog skutera?? joj ice bokte dramatiziraš ko neznam kaj... onda najbolje šljem na glava.pancirku na sebe i ostati u kući/stanu... meni su skuteri kul...vau..i imao sam saobraćajku...dečko mi je s vectrom oduzeo prednost...pogodio sam ga s preko 80km/h (da jer: sam imao kit-koji daje malo vishe od 10kmh/,auspuh itd)i da imao sam kacigu..s kojom sam pogodio u haubu i da popucali su oni kakti spojlerčići na kacigi..imao sam jaknu na kojoj nema niti ogrebotine(ali me zato skupo stajala)..imao sam i trenirku..od koje nije ništa ostalo..izrezana je bila na trake...i da samo sam si pregrizao čubu s zubima..) i da sad zbog toga ne vozim vishe.. a frend s 60 preletio preko auta bubnuo s glavom u rizol..sve zube izbio facu si skoro pa unakazio...nije imao kacigu..(i kaciga mi ništa ne pomaže-HELLO!) i da se gledalo na sigurnost motor uopće nebi bio napravljen.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dobrog, jeftinog, kako, skutera |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

umjesto pisanja posta za postom!