Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi kako do jeftinog i dobrog skutera?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: ice Gledaj, ni jedan skuter nije dobar. Zašto? Zato što ćeš ostat bez glave kad-tad. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-06-07, 07:18   #11 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,509
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Re: kako do jeftinog i dobrog skutera??

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Gledaj, ni jedan skuter nije dobar. Zašto? Zato što ćeš ostat bez glave kad-tad. Možeš sad kontat: "Ovaj sad tu sere nešto" i popularna "Meni se to nemože/neće desit". Btw, kaciga ti neće pomoć. Stvar je u tome da ti možeš bit najoprezniji vozač na cesti na motoru, ali nisi ti jedini koji sudjeluješ u prometu, postoje debili koje se puknu sa par čašica votke prije nego što sjednu za volan, ima debilnih klinaca koji vozačku nisu položili, žele impresionirati svoju curu, sjednu oboje u auto = 175 nasat, spička imbecil sebe, djevojku to je garant a velike su šanse da spička još dva čovjeka u autu (ili motoru) odbije se, potegne dva pješaka, udre o trotoar, zarotira se 560 stupnjeva i završi u nekom stanu. Lako se može desit 10 > mrtvih, potreban je samo jedan imbecil. Ako ti je život drag, odjebi skutere i štedi za auto (ako već nemaš) koje je 1100 kg >

Znači, kupnja motora je isto da si prislonio revolver na čelo, samo što to još ne znaš.
koja priča...sve ovo može ti se desit i u autu. Svako prijevozno sredstvo je na neki način oružje, pitanje je samo kako ćeš ga ti koristit. A gore navedeni raspleti mogu se dogodit i ako si u autu/na motoru/pješke. A ti ne možeš utjecat na to da li će te netko sa 175 pokupit dok ti mirno šećeš psa...

U principu ne volim motore, mrzim kad mi se odjednom stvore u retrovizoru i kad se guraju između auta, više od svega mrzim kad mi se cijelo vrijeme voze na "šupku" auta i samo vrebaju priliku da te preteknu...

Ali taj skuter je jedna od boljih stvari u zadnjih 10 godina, imaš 50 ccm, za zajebat gradsku gužvu nemaš boljeg rješenja, ne plaćaš parking, to govno ostaviš gdje god želiš. I ne čekaš satima u koloni..

Normalno da je auto stabilniji/sigurniji i sve od skutera, ali je skuter mnogo praktičniji za prcat se po gradu. S druge strane skuter je i napravljen za to, a to šta mulci danas skidaju blokade i stavljaju kojekakve kitove da bi dobili 10 km/h više na skuteru su pizdarije, jer to govno nije napravljeno za se iživljavat na njemu nego za laganu gradsku vožnjicu... Brrrrrr

Skuter, go for it
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 09:37   #12 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Ako voziš u autu izad šlepera i branik mu ode, udrit će u tebe, zakočit ćeš i možda udrit o ogradu. Ako si na skuteru, neće ti od glave ostat ništa. Ako imaš auto od 2 tone i više, vezan pojas i ne debiliraš se onda si jako siguran. Možda me doživljavate kao da pričam sranja, ali i ja meni su skuteri bili cool dok jedne većeri nisam bio sa prijateljom na jednom i prelazio pješački (lagana vožnjica kako ti to zoveš). Miće on skuter nogama, odjedanput od gore brzinski dolazi peugot 206. "Najebao sam" pomislim. Profesionalno nas je zaobišao i nastavio svojim putem. Sve se odvilo u manje 3 sekunde. Jebeš motore, volim život.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 10:24   #13 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

joj ice bokte dramatiziraš ko neznam kaj... onda najbolje šljem na glava.pancirku na sebe i ostati u kući/stanu...
meni su skuteri kul...vau..i imao sam saobraćajku...dečko mi je s vectrom oduzeo prednost...pogodio sam ga s preko 80km/h (da jer: sam imao kit-koji daje malo vishe od 10kmh/,auspuh itd)i da imao sam kacigu..s kojom sam pogodio u haubu i da popucali su oni kakti spojlerčići na kacigi..imao sam jaknu na kojoj nema niti ogrebotine(ali me zato skupo stajala)..imao sam i trenirku..od koje nije ništa ostalo..izrezana je bila na trake...i da samo sam si pregrizao čubu s zubima..) i da sad zbog toga ne vozim vishe..
a frend s 60 preletio preko auta bubnuo s glavom u rizol..sve zube izbio facu si skoro pa unakazio...nije imao kacigu..(i kaciga mi ništa ne pomaže-HELLO!)
i da se gledalo na sigurnost motor uopće nebi bio napravljen..
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-06-07, 11:00   #14 (permalink)
ice
Banned

ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Pa, da je bio slučaj za smrt, kaciga mu nebi pomogla. Jedan je udrio glavom od stup, digao se, skinuo kacigu i glava se raspala na dva dijela.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-07, 01:29   #15 (permalink)
Banned

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

tih priča ima...e a problem je kaj nije znao da nesmije skidat kacigu..jer kod udarca kaciga ne spriječi da rukne mozak u stijenke lubanje..i onda naotekne i mo'š ga jebat...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 04:39   #16 (permalink)
ice
Banned

Uštedi još nešto više i kupi auto.

Zadnji Uredio ice : 26-06-07 u 04:41.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 15:18   #17 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika techno_knight

Datum registracije: 16-11-06
Godina: 17
Poruka: 423
techno_knight se izdvaja iz mase

imas u italiji polovnjake za 500€ max.
(uglavnom NRG,sp1,runneri,aeroxi,itd.)
techno_knight je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-07, 18:44   #18 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-06-07
Godina: 17
Poruka: 20
...MaRiJa... se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ...MaRiJa...
to bi ja mogla napravit

kad netko stane prij trafiku ja hop i odem

Koristi umjesto pisanja posta za postom!

Zadnji Uredio daidza : 26-06-07 u 19:45.
...MaRiJa... je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 11:49   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-10-05
Godina: 24
Poruka: 252
Roverandom se izdvaja iz maseRoverandom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Roverandom Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Roverandom

Citat:
Pravi autor: techno_knight Pogledaj Poruke
imas u italiji polovnjake za 500€ max.
(uglavnom NRG,sp1,runneri,aeroxi,itd.)

al nisu toliko i kod nas malo stariji?
Odgovori sa citatom
Star 27-06-07, 12:17   #20 (permalink)
Banned

da...od pojave baotiana i ostalih kineza cijene su se puuno spustile..ali opet su malo prevelike...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: dobrog, jeftinog, kako, skutera

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:32.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114