| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Kangchao u Automobilizam i Motori forumu; E ovak od kud da pocmem,posto kupujem 125-icu(ako netko ima nek mi javi)trazi ja malo po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Vukojebina Donja Godina: 16
Poruka: 97
![]() | Kangchao E ovak od kud da pocmem,posto kupujem 125-icu(ako netko ima nek mi javi)trazi ja malo po oglasniku i nadem neki japanski Kangchao. E i tak trazim ja po google i nadem jedan jedini u hrvatskoj i nazovem tipa i kaze da ga je prodo!!! I trazim ja dalje da vidim el ima uvoznika za Hrvatsku a nist nemgu nac. E i sad bi htio da mi netko kaze jel je tko cuo kad za taj motor i el bi mogli malo vise o njemu rec!!!! Inace motor izgleda ovako ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Vukojebina Donja Godina: 16
Poruka: 97
![]() | Re: Kangchao Ma ja sam isto mislio da je to 250 zbog toga sto ima 2 diska na prednjem kotacu jer tako izgleda derbi 250 al sam poslje trazio po internetu i naso sam taj motor ali 125 pa me zanima dali ima kakav uvoznik za hr Link gdje se vidi da je 125: China Kangchao Group |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:54.

...ćao-kangchao