| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji motor vozite? u Automobilizam i Motori forumu; Koji motor vozite i kolko prelazite kilometara godišnje?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? peugeot speedfight 2 X-race prošle godine cca 9000+ km ove oko 200(5puta cvikal neda mi ga se slagat više) runner sp 180 u djelovima eh i on se rasipal.. cca soma kilometara ove godine jako slabo....radio sam cijelo ljeto i tak...
__________________ " Respect yourself and others will respect you. " |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? vozim gillera runer od 50 kubika,godisnje predjem 700 km,ali zelja mi je kupiti si veci motor i brzi
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji motor vozite? prije sam vozio runnericu 70 cc (kit) s njom u dvije god preso 25000km, a sad vozim kawasaki versys-a. prva liga motor sad u 3 mjeseca preso 2000km
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, motor, vozite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.

Pali gume a ne dušu