| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji motor vozite? u Automobilizam i Motori forumu; kak je najjaci?? a soma??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #94 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-10-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 8
![]() | Re: Koji motor vozite? on je mislio na to da je najaci=najbolji=najvise mu se svida u tom smislu od naked motora a ne da je najaci po kubikazi...a da kad smo vec kod toga YAMAHA r-6 a sto se tice skutera najbolji skuter po mojem misljenju je dobra stara runerica 180 sp... |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Koji motor vozite? nisi ti mene skuzhio..skuzhio sam ja kaje on mislio.. opa ali soma je najbolji najaci i najljepši..po tome je najjachi ![]()
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #98 (permalink) |
| prof. Foruma | gilera vxr 200 ![]() ti zipići kad se stavi kit lete ko ludi,pa svi na utrkama imaju večinom zipova,nisam mogao vjerovat da se mogu naštelat da idu oko 125-130 kmh.....
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions Zadnji Uredio daidza : 06-05-08 u 00:18. |
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, motor, vozite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:29.