KLE500 kad mi je dobar trenutak.Godišnje prijeđem i do 1500km!Ali motor je savršen.Uređen sa orginalnom dodatnom opremom,kao nov.Vozim i Hondu VFR 800 ,a s njom prijeđem i puno manje,jer nije moje vlasništvo.
Raspravljate o temi Koji motor vozite? u Skuteri i Motori forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; moj ce stari uzet onog iz konzuma šta se fora čuje, ja mislim da je baotian onaj mali boli me ...
KLE500 kad mi je dobar trenutak.Godišnje prijeđem i do 1500km!Ali motor je savršen.Uređen sa orginalnom dodatnom opremom,kao nov.Vozim i Hondu VFR 800 ,a s njom prijeđem i puno manje,jer nije moje vlasništvo.
runaway
Fazer
Nikad se ne svađaj sa budalom, jer se onda puštaš na njegovu razinu, a tu ga ne možeš pobijedit jer je on iskusniji od tebe... a i ljudi neće prepoznat razliku između tebe i budale!
Yamaha Virago 535 i preradu ZS125-3o
Aprilia Atlantic 200
ja općenito nisam ljubitelj motora,ali ovako mi je nekada ih ljepo za vidjeti na cesti,brat se moj s tim bavi još od 6 raz osnovne uvijek nešoi kupuje gleda,sada vozi nekakav KTM 640....mene je znao nekada provozati i mogu reći da ide predobro,neznam nemam iskustva kako drugi motori idu te snage,ali ovaj ružno kida....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
da Ktm je upravilu motor za gradsko divljanje... dalje putovanje su muke isusove... imao sam ga pa znam šta to je. sada imam Hondu 650 chopera. u planu je
![]()
Vjeruj mi ja se inače slabo razumijem oko tih motora,jedino što sam se imao prilike voziti na kawasakiu 650 KLR tog tip kao KTM i nije ni blizu kao KTM što se tiče ubrzanja.....
i kad zagrmi cijeli sjever.....nek je nered,nek je lom......ja te volim DINAMOOOOOOOOOOOOOO................
Beverly 500