| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji motor vozite? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: tamijan ma da a šta da ti kažem???kad budeš u blizini Rijeke...javi mi se... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 41
![]() | Re: Koji motor vozite? Moj dragi je kupio apriliu-pegaso-factory.... Nema jos ni 2 tjedna-presli oko 300km za sad...motoric ide tako fino...velika razlika poslje dugogodišnje vožnje na gilleri-runeru! Imam jedno pitanje za ekipu...kupila sam jaknu-za motor naravno-koznu-a neki lik koji se navodno kuzi u to-mi je rekao da se kožne jakne poprilično rašire nakon nekog vremena-mislim da to nije bas tako,ali ako neko ima duze vrijeme koznjak bila bi zahvalna da mi kaze dali je zadovoljan s izborom! TNX! Greeting to all!
__________________ Mozda sam preluda za javnost, ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje! |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Koji motor vozite? ja vishe preferiram corduru i nego kozhu.. to da se razvuche nije istina.. kozha kada se zagrije se razvuche na jeftinim jaknama.. uf da mi je ixs pantera..to je jedina kozhna jaknu koju si zhelim
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 41
![]() | Re: Koji motor vozite? moj izbor-suomy-nadam se da cu bit zadovoljna-za te novce bi trebala bit zadovoljavajuća kvaliteta!tnx na savjetu ![]()
__________________ Mozda sam preluda za javnost, ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje! |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 870
![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? e decki,slabo je to vase,ja sam vozio cbr-ku 600 06.g. dok se nisam u 4mj razbio zbog RUPE u zavoju (proklete hrvatske ceste) i sad smo i ja i motor vec 8 mjeseci razbijeni,usput kupio sam ga sa 17 i nesto godina novog pa sad si mislite koliko sam ima kad sam pao
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-08-06 Godina: 21
Poruka: 16
![]() | Re: Koji motor vozite? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, motor, vozite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |