| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji motor vozite? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: vacs e decki,slabo je to vase,ja sam vozio cbr-ku 600 06.g. dok se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? Citat:
(a ja sam u zadnjih 8 mjeseci napravio 14000 km po hrvatskim cestama kakve jesu da jesu) | |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kawasaki EN 500; predjem 25000km godisnje Citat:
a koji ti motor vozis?
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics Zadnji Uredio Vuxs : 10-12-07 u 18:39. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? en 500, to je lijep motorić, a 25000 godišnje je lijepa kilometraža. Ti si možda rekorder ovog foruma ako nisi malo pretjerao sa tom brojkom To je jako puno kilometara za hrvatski prosjek i za taj motor.Uvijek imam najmanje 2 motora. Sad imam 3 ![]() Onaj na kojem godišnje pređem najviše kilometara je KLE. Ima par slika u -moj kutak-moj vikend. |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? Citat:
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, motor, vozite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:53.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics
To je jako puno kilometara za hrvatski prosjek i za taj motor.