| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji motor vozite? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Dar1 Pa ja nisam vidio tvoju poruku, al moja je bila o kilometraži Vuxs, nekak si ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? Citat:
a iput od susreta do susreta i to ti je to.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? jos uvijek yamahu endurca.........dok ne skupim pare za sportaka 600 ili 750
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? Pa to je predivan motor. Ja sam svoj nedavno prodao, GPZ 500 S, ista mašina kao na tvom EN 500 (samo malo jača), nije mi odgovarao položaj tjela. Više mi se sviđaju tako čoperi. Imam preradu u planu ali nemogu nači mašinu. Baš me iznenađuješ, već sam napisao da se oko puno toga slažemo, nisam ni znao koliko. ![]() |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? Citat:
dobro je dok su iznenadjenja ugodna zar ne. da motor je super ,polozaj tijela mi je fantastičan,malo trosi,dobro ide ,ja najvise volim čopere,ni ja nevolim polozaj tijela na sportskom motoru.koju masinu imas u planu preraditi?u principu se od svake masine da napraviti super čoper samo treba imati maste.npr. stara yamaha xt 600 .masina je strasno jaka ,a usto ima fantastičan zvuk kad se dobro napravi ispuh.vidjela sam takav čoper u orasju na susretu i ludo je izgledao.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 06-09-07 Godina: 26
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? Blizu si, je sa endura ali extremnije. Suzuki DR 800 Big, največa serijska jednocilindrična mašina. Ali nemogu nač, tu u hrvatskoj je bila jedna ali se tip nešto nečko a onda i odusto od prodaje, bila je jedna i u njemačkoj ali ta mi je izmakla (tip kaže da je otišla čim ju je stavio u oglasnik). |
| | |
| | #69 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji motor vozite? probaj nesto od bmw-a npr. ako nadjes r 750 s .masina je savrsena za čopera a jeftina za odrzavanje.ako nesto saznam za to sto trazis javim ti.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
![]() |
| Tagovi: koji, motor, vozite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:17.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics 

Pali gume a ne dušu