| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji skuter do 4500 kn? u Automobilizam i Motori forumu; Koji skuter je najbolji za 4500kn maksimalno,novi ,neću polovni? Meni je dobra Luna Caper 50?Ima li išta ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? ma da..ti su svi na istoj razini..nemresh pogreshno odluchiti
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? a ono..luna je teža desetak kila kolko vidim od baotiana prazne mase..s baotianom dobijesh mislim i onaj kofer..a chuj uzmi lunu nechesh barem biti kao svi ostali...
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. |
| |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,362
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? pa ovisi da li mu kofer treba,meni se osobno ti koferi ne svidaju
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? znate kaj je problem?? kaj mislite..to je jednostavno isti k.... svejedno kaj uzmesh..vidim da simpatizirash lunu..i kaj god ti mi ovdje rekli ti češ uzet lunu jer jednostavno to je tak
| |
![]() |
| Tagovi: 4500, koji, skuter |
« POMOZITE HITNO JE!!!!!!!!
|
apn »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:48.