| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji skuter do 4500 kn? u Automobilizam i Motori forumu; Tu jednostavno ne možeš pogriješiti. Koji god da uzmeš, svi su jednako loši... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? dobro istina je,ali ne mogu se svi razbacivati s novcem
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? Imaš u pevecu one kineske ![]() ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? evo vidiš moja je logika i filozofija da se ti razbacivaš s tim što kupuješ jeftin skuter,platit ćeš ga jeftino u startu pa ćeš poslje bacati pare na dijelove i servise.. ima jedna izreka u skladu s tim nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari..kad se sitiš koje ima značenje bit će ti puno toga jasnije ![]() |
| |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? Citat:
vec imam gilleru runnera
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! | |
| |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? ja mu bas ne bi preporucio polovne,moj frend ima losa iskustva s tim,bolje ti kupi novi skuter
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
![]() |
| Tagovi: 4500, koji, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:26.

vec imam gilleru runnera