| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji skuter do 4500 kn? u Automobilizam i Motori forumu; pa šta onda...ja imam 12 godina i imam skuter od 50 ccm , i sad sam si skinuo blokadu i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #36 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-01-06
Poruka: 214
![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? gle, s obzirom na tvoje godine kupiš si dobar bicikl za 2 soma, za soma i pol si kupis dva više nego dobra para tenisica i još ti ostane 1000 kuna za sladoled i playboy a kaj se tiče skutera za 4 i pol soma, ak voliš avanture bolje odi na bungee jumping ili na rafting
__________________ Never drive faster than your guardian angel can fly... |
| |
| | #38 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 937
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? .........i onda se čudimo otkud nam tako crne statistike.........kad sa 12 već dobiju skuter, sa 15 će auto, a sa 20 već ga nema........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() |
| |
![]() |
| Tagovi: 4500, koji, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:42.

...skuter je lagano vozit...samo moram pazit da me policija ne vidi...:-)))))