| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji skuter do 4500 kn? u Automobilizam i Motori forumu; a za 4500 novo mozhesh nachi neshto drugo ili??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-08 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 232
![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? Citat:
![]()
__________________ nije život jedna deva | |
| |
| | #43 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-08 Godina: 12
Poruka: 7
![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? ma odma idem....a bolje mi je povijest....ma neznate vi šta je normalna vožnja....svi mislite da svi voze brzo i ludo....jbg.....svi misle drukčije....a dobro.....ja ljepo uživam dok neki lome kosti.....hehe ![]() ![]() |
| |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,450
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? može, i skuterić je super... ![]() ali ne baš na duge staze, brrr utrne guzaa... ja sam stara škola, pa nisam nimalo optimistična sto se tiče ovih jamasakija i takvih novih marki, jer dosta ih ima da im ne možeš naručiti najmanji dio, a o servisu da i ne govorimo ja bih uzela polovnjaka provjerene marke (ako pričamo o ovom iznosu) ali da ima servis blizu, to je jako bitno, da ga ne moraš ''civarat'' u kombiju zbog najmaje popravkice... ja i moja prija ljeti, fijuuu... loodiloo... |
| |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koji skuter do 4500 kn? runner, ubit se može i sa malim pištoljem. Zapamti to A tebi "ma de" (šta god to značilo)... opet kažem da nemaš pojma. ...naravno da se može. Evo kako. Bubi: http://www.youtube.com/watch?v=h5cAjl8w6-0 (Sori vuxs, moral sam) |
| |
![]() |
| Tagovi: 4500, koji, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:44.