| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koji skuter kupiti? u Automobilizam i Motori forumu; Želio bih kupiti skuter do 7000 kn... Nisam baš u tome ali me zato zanima vaše (malo stručnije) miš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-08-08
Poruka: 1
![]() | Koji skuter kupiti? Želio bih kupiti skuter do 7000 kn... Nisam baš u tome ali me zato zanima vaše (malo stručnije) mišljenje o tome koji se skuter isplati kupiti... Tražio sam dosta na internetu, polovnih i novih skutera, pa bih volio toplo da mi preporučite dobar skuter... Za oko mi je zapao ovaj skuter Ital Scooter | Ital Skuter | Italskuter | Italscooter | Scooter | Skuter | Skuteri | Baotian | Najprodavaniji skuter | Najprodavaniji scooter | Italor Šta vi mislite o tome? I što bi ste mi preporučili? Hvala! ![]() |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-08-08 Lokacija: Hrvatska
Poruka: 6
![]() | Re: Koji skuter kupiti? igor.sb..slazem se....bolje kupit npr..polovnog talijana nego novog kineza....kratkorocno mozda ti se cini neisplativo...ali s vremenom ce doc i servisi i popravci tako da ces vidjet da su kinezi znantno nepouzdaniji i vise ces ulagat u njih |
| | |
![]() |
| Tagovi: mopedi, motori, skuteri |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:55.