| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi koji skuter od 125ccm? u Automobilizam i Motori forumu; evo malo OT: šta bi vi rađe uzeli gilera runner sp 50 ili aprilia sr 50??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji skuter od 125ccm? Citat:
ak je obichna aprilia onda apriliu.. nema je ko dreka ovaj ko runnera.. i ak imash 15 lakshe ga bush vozil..runner bi ti bio prevelik ![]() tucson kaj se ljutish nitko te ne napada
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze | |
| |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-09-07 Godina: 16
Poruka: 162
![]() | Re: koji skuter od 125ccm? Citat:
![]() | |
| |
| | #18 (permalink) |
![]() | Re: koji skuter od 125ccm? a ne bum pao...dali mi samo možete reć šta ako skinem blokade na skuteru i onda mi u servisu seru što sam ih skido...hoće li mi ih oni vratit ili ako ne skidam bolokade pa nakon 1000km njih pitam da mi skinu blokade??? šta da napravim? |
| |
| | #19 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji skuter od 125ccm? to sam i ja rekao..to prvi put cujem.. kolko znam ak ti oni skidaju blokadu (cca 200kn) nema veze garancija ostajE ali nemres regat.. mozes ali nemres kuzis.. a kaj si kupil skuter ili kaj?? i ruknul bush kazhem ti.. nema tog koji nije ljubio asfaltinu
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: koji skuter od 125ccm? da dobio sam danas gileru runner sp 50...a prije godinu dana sam pao s nekog mutavog skutera...ali od tad sam se naučio vozit... dali mi može netko reć kakav auspuh da kupim da se bolje čuje zvuk na skuteru? |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:39.