Citat:
Pravi autor: travno_hooligan ljudi trebam pomoć...zanima me koji skuter da uzmem od 125ccm...nemora bit novi
molim vas za pomoć |
moj ti je savjet uzeti gileru vx 125,ili apriliu 150 sr,cijena je večinom ista(mislim ako su rabljeni),nema veze što je veća kubikaža u aprilije........cijena npr. gilere vx 125 a da je npr 2005 god.(to bi ti bio najbolji izbor da kupuješ rabljeni) ti je oko 14-16000 tisuća,sve ovisi tko ga prodaje,samo nakon kupnje nemoj staviti slučajno posebne auspuhe koji pojačavaju zvuk motora,jer takvi auspusi smanjuju brzinu motora za 2-3 kmh,a i osobe koje naglo daje puštaju pa daju gas,tj. kad pucaju s auspuhom si mogu razjebati neke dijelove motora,ne želim reći da više nećeš moći vozizi taj motor nego da ćeš morati kupiti neke nove dijelove........također ne bih preporučio stavljanje nikakvog kita(ni gusanog,ni malossi),jer bi ti se potrošnja naglo povećala,a i mnogim osobama se znaju poslije događati razne gluposti,malo ono otkaže pa kad to popravi otkaže neka druga stvar.........jer treba znati da kitovi guraju motor preko vlastitih granica,pa onda kad osoba dođe na servis nakon godinu-do dvije od ugrađenja kita,serviser će vam reći da vam pola motora treba nove dijelove jer kit(posebno najjači mallossijev)troši neke dijelove.........na to posebno mislim na rolice ili klip koji će izledati neprepoznatljvo!