| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi koji skuter od 125ccm? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: travno_hooligan dali ja mogu na svoju gileru od 50ccm stavit neki veći auspuh??? uzmi ti najbolje auspuh ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koji skuter od 125ccm? uzmi ti najbolje auspuh rr,svi su poludjeli za tim leovincem ali on je u biti obični auspuh koji neće motoru donjeti neki znatni napredak u brzini,uz rr bih ti preporučio da uzmeš polinijeve,posebno ako imaš yamaha skuter,savršeno pšu jedan na drugom |
| |
| | #43 (permalink) |
| prof. Foruma | slobodno ga ti tjuniraj,ja ne bih stavljao kit na tvome mjestu nego bih stavio neke dijelove i mislim da bi motor išao super....evo npr. ja bih stavio 1.auspuh pollnini powerpipe-moroni 50-70cc 2.dellorto fegazer 19-21mm(ovisi koji skuter imaš)PHGB race carb 3.rolice,tu si trebaš sam prilagoditi po svom skuteru koliko grama trebaju imat,ja bih ti preporučio one koje imaju od 4 g do 7.5,ali kažem sve ovisi o tvom skuteru 4.polini kevlar remen,dobro razvija snagu 5.feder-probaj staviti tako da si naštelat da kupiš feder koji dobro razvija i ubrzanje i konačnu brzinu,jer ima nekih koji su napravljeni samo za ubrzanje(takve koriste raceri na skuter trkama),imaš one koje razvijaju super konačnu ali slabo ubrzanje....a imaš one koje razvijaju i dobru konačnu i dobro ubrzanje 6.za kraj bih stavio bolji prijenos,što staviš bolji prijenos imat ćeš manje rupa u ubrzanju eto to je to,cijena svega ovoga bi ti bila oko 2500 kn,motor bi ti išao oko 100-105 kmh!!!!!!!!!!!! ![]() |
| |
| | #44 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji skuter od 125ccm? el blokada cca 700kn.. btw rr se vishe ne proizvodi ali se josh mozhe nachi u duchanima.. btw kak si od sveg ovog gore dobio 2500kn?? kao drugo da se spusta niz medvednica mozhda bi nakupio realnih 110.. kao drugo ili treche kak ochesh..kaj che mu frga 19-21 na serijski cilindar? ovo pod brojem 5. no koment.. i opet..kak si za to sve izracunao 2500? |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:33.

koji lik