| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koju 125icu u Automobilizam i Motori forumu; Imam jedan problem.... želio bi kupit neku 125icu a da nije pre skupa i da nije cross a ne znam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Imam jedan problem.... želio bi kupit neku 125icu a da nije pre skupa i da nije cross a ne znam koju bi.... pa sam mislio da mi vi date nekakav savijet..... ![]()
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Koju 125icu Ovisi koliki ti je budget: za pristojnu 125icu ti treba minimalno 25 000kn... Imaš ovako: Aprilia (predivan novi model 2006 al skup) RS125 - cca 39 000kn Daelim ROADWIN 125 (znam, malo manje poznata marka, al čisto ok, naked izgled) - 25.999kn ![]() Daelim VL 125 DAYSTAR (nažalost nema ga u HR al Italija nije daleko to ti je chopper) - 22 000knDerbi GPR125 Racing - 22KS, 34.890kn Honda (skuplji su ali kvaliteta im je odlična) XL VARADERO - 40 000kn Honda VT 125 C SHADOW (chopper) - 40 000kn Honda CBR 125 R (sportski) - 29 990kn Rieju RS2 125 (ne znam cijenu, nema ga u HR) Suzuki VL 125 INTRUDER (chopper) nisu još odredili cijenu Yamaha YBR 125 (naked jeftinjak sa 10KS) - 18 000kn To ti je uglavnom to. Meni je osobno najdraža Aprilia, predivna je al košta... Pa se sad ti odluči po novčaniku i ukusu ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koju 125icu Ma razmišljao sam i o tom ali nekak mi je zanimljivije kad se ja vozim na motoru koji ima više konja i na kojem mjenjam brzine.....
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,916
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju 125icu Pa stvarno, šta će ti 125 kubika? Ako imaš love za kupit, recimo Apriliu ili Hondu koju ti ovde predlažu, onda možeš kupit i pristojan polovni motor koji je malo jači? Mislim, ako ćeš vozit pravi motor, onda šta ćeš se zajebavat sa 125? ![]() |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-06 Godina: 27
Poruka: 85
![]() | Re: Koju 125icu Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 125 motor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |