| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koju 125icu u Automobilizam i Motori forumu; Zemi si Cagivu Mito ili AF1/RS125 za 1000€ i uči na tom...Lako za par mj prodaš i uzmeš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #16 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06 Godina: 19
Poruka: 120
![]() | Re: Koju 125icu Citat:
![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koju 125icu Frend mi ima CBR 125 i sviđa mi se al nekak malo konja mi to ima.... a i ne sviđa mi se izgled.... Vozio sam i Suzukia 750.... bez riječi.......... Istina da ne možeš baš polako, jer kad osjetiš da on povuče.....
__________________ |^^^^^^^^^^^^^|___ | S_MUSICA trans... | '|";\,___. |_..._....._____===|=_|__|...,]| "(@)'(@)****|(@)*(@)***(@) |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7
![]() | Re: Koju 125icu kupi ono šta ti se sviđa ne vezano za pare.. polovnjaci znaju biti neispravni,a dok ga središ , potrošiš još tolko love.. U najgorem slučaju izgubiš glavu..Ja trenutno razmišljam o kimkovom skuteru 250 kubika..21-25000kn!? |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koju 125icu ...osobno nikad nebih kupio polovnu 125-icu, zato kaj je to preslab motor,i ak ga voziš kak se vozi svake sezone ga trebaš popravljat nekaj. imao sam apriliu 125, stara godinu dana, super sačuvana, motor bez greške i onda najedanput samo preblemi. 125 je samo za prijelaz na jače i treba se vozit barem 1-2 godine. kupuj novo ako imaš para! 600-1000 dolazi u obzir rabljeno, možeš biti u većini slučajeva siguran
__________________ nisam zgodan al sam nezgodan |
| | |
![]() |
| Tagovi: 125 motor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:12.

---ex moderator---