| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koju 125icu u Automobilizam i Motori forumu; Da, imam skippera, tj. moj stari ima ali ja ga điram 2T mašine jesu eksplozivnije, ali na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Banned | Re: Koju 125icu Da, imam skippera, tj. moj stari ima ali ja ga điram ![]() 2T mašine jesu eksplozivnije, ali na čemu se vozi najbolji vozač na svijetu (V. Rossi) u MOTO GP-u? Na 4T a svi su bili govorili dok nisu prešli na 4T da neće niš valjati a idu brže od bivših 2T...Istina Daelimu je top brzina 110 ali s njim neće bit zajebancije i to, na 2T stalno moraš svijećice, i sav taj šrot čačkat a ovaj je malo sigurniji po cijenu brzine. Ali ja 125icu neću uzeti da idem 180 jer nije ni namijenjena da ide toliko (kočnice, vilice, amortizeri) nego da naučim fino šaltat brzine i uživati u vožnji ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Koju 125icu Meni se najvise svidja Tomos SM125, meni je to prejebacki motorin. Ima od Yamahe YBR motor, a u sportskoj verziji je nesto pojacan, sredjene su mu neke stvarcice te vec s njime dobijes Akrapovicev auspuh. Meni je to stvarno super motorin.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Koju 125icu tomos....heh...ybr.....4TTTTT rs 125 ima loš zvuk??lol pa nije to 50 da ima limeni zvuk!!!!! nemreš uspoređivat skuter i motor...sa 18 godina nemreš vozit 1000cm nemo max. 250..i to dvije godine...
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 125 motor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:50.